Pottyondy asszonyság rendkívül ideges, és csapkod össze-vissza

2024. október 28. 13:13

Hagyd abba az áldozathibáztatást, meg a politika hangulatkeltést.

2024. október 28. 13:13
Ábrahám Róbert
Ábrahám Róbert
Facebook

Nyitókép: Képernyőfotó

„Egyébként azért sem értem pottyondy asszonyság dühét és bosszúvágyát, mert nem róla kerültek eddig nyilvánosságra vallomások. Ő mégis rendkívül ideges, és csapkod össze-vissza. Sok nap hallgatás után, mikor megrepedt a gát, azonnal próbált előremenekülni, most pedig pár nem után arra jutott, hogy számonkér, miért pont most, és amúgy is a papok. Na, figyelj ide, gyermekvédő Edina!

Ezt is ajánljuk a témában

Korábban épp a ti sajtótok írt arról, hogy én azon kevesek közé tartoztam, akik Bese-ügyben is az elejétől mentek a vádak után, és folyamatosan a nyilvánosságban is üzengettem neki műsorról-műsorra, mert teljesen leszrtam kinek nyalizik, vagy kiknek gazsulál. Bár ott nem találtunk semmilyen gyerek szálat, már azért is keményen elítéltem, hogy papként olyat tett, amiért nálatok műsor jár. Az egyház megtisztítását pedig nem csak cikkekben, de a Renitens csatornán is több videóban felszólaltam.

Ennyit rólam, viszont most rólad beszéljünk. Napokig sunnyogtál, töröltél, hallgattál, tiltottál. Most pedig nem érted miért éppen most??? 
Azért, mert most derült ki!!!! És tudod, hogy derült ki?? Úgy, hogy Osváth-ügyében mindenkit bemocskoltatok, és megvádoltatok, holott maga Osváth éveken át vállalta az ügyet. Ti kezdtetek el tagadni helyette, és hitettétek el vele, hogy ki tudjátok majd mosdatni. Egy hónapja elérhető róla midnen bizonyíték, amire szinten hallgatás és hírzárlat volt a reakció. És épp ez az összezárás és elhallgatás váltotta ki annak a nevelőnek a vallomását, amely vallomásnak nyomán most borul minden.

És még valami Edina! Hagyd abba az áldozathibáztatást, meg a politika hangulatkeltést. Mert ez az ügy nem csak egy fiúról szól, hanem arról is, hogy merjen e megszólalni az, aki egy befolyásos elit körrel kerül szembe, mint áldozat, vagy hallgasson, mert épp az lesz a sorsa, amit most próbálsz előkészíteni!”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Pottyondy Edina

Facebook

Idézőjel

Tudjuk jól, hogy a helyzet elkeserítő. Talán reménytelen is.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magyarok2026
2024. október 28. 16:17
Péter Magyar · Mert ugye Tiborcz (saját lábán álló) István soha nem vesz igénybe állami segítséget irdatlan vagyonának összeharácsolásához…Nem elég, hogy közbeszerzéseken, nemzeti és uniós forrásokból sikerült százmilliárdokat behúznia a nemzet vejének, de még az adójogszabályokat is módosította Orbán Viktor az unokái apjának a kedvéért. Az Orbán-klán tagjainak nem kell Panamáig repülniük egy jó kis adóparadicsomért, egy éjszaka alatt megteremti nekik itthon a miniszterelnök, aki ugye pénz- és nőügyekkel nem foglalkozik (részletek kommentben). Tiborczék mintegy 30 milliárd forint adót kerültek el a 2017-es jogszabály módosításnak köszönhetően. Nem elég, hogy 100 milliárdokat kap az apósától, de még az adófizetés alól is mentesítik. Al Capone hozzájuk képest egy kezdő óvodás volt. 2026-tól változik a világ. Tiborcz Pista, készítsd a bukszád!
magyar-850
2024. október 28. 16:16
Te buzi kutya magyarok2026 szereted a faszt a seggedbe? 😀😀 Szerintem igen 😀😀 Úgy tűnik igen csak már rég kaptad meg Szólj a márknak a fajtársadnak 😀 Szopjál lovat
magyarok2026
2024. október 28. 15:57
Tipikus orbánpedó módszer! A papi molesztálás áldozatát ítélte el a bíróság másodfokon is A jogerős ítélet szerint Pető Attila zaklatta az egyház tagjait, amikor megpróbált választ kapni arra, hogy az egyház hogyan jár el az őt zaklató pap ügyében. Szerdán tárgyalta másodfokon a Fővárosi Törvényszék a katolikus egyház pedofil ügyeinek nyilvánosságra hozatalában segédkező Pető Attila ügyét. A férfit tinédzserként szexuálisan molesztálta egy kispap, az áldozat pedig később nem volt elégedett azzal, ahogyan a katolikus egyház az ügyét kezelte és többször, több módon próbált felvilágosítást kérni a vizsgálatot vezető elöljárótól és egy püspöktől is. A két egyházi méltóság az áldozat tájékoztatása helyett inkább feljelentette őt zaklatásért.
magyarok2026
2024. október 28. 15:55
magyarok2026 B_kanya 2024. október 28. 15:54 Ti a sekrestyében dugjátok a 12 éven aluliakat, hagyománytiszteletből !.DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!