Nos, ha Csárdi Antal azt hiszi, hogy nem kap ultrakemény keresztkérdéseket az ellenzéki sajtótól...

2024. október 21. 20:42

Akkor jól emlékszik Pesty Lászlóra, igen.

2024. október 21. 20:42
Csárdi Antal
Ceglédi Zoltán
Ceglédi Zoltán
Facebook

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

„Nos, ha Csárdi Antal azt hiszi, hogy a bizonyítékait illetően nem kap kérlelhetetlen és ultrakemény keresztkérdéseket az ellenzéki sajtótól, ha azt gondolja, hogy a független újságírók nem tesznek meg mindent azért, hogy kihúzzák belőle, mit tud, ha arra számít, hogy az ellenzéki műsorok sztárja lehet anélkül, hogy konkrétumokat mondana, ha arra apellál, hogy sorra adhatja az olyan nagyinterjúkat díjazott riportereknek, amelyekben csak utalgat és sejtet, és ha úgy számol, hogy úgyse legyintenek rá hetek elteltével sem a Fidesz-ellenes hírvélemény-portálokon, sőt, ő lehet a kormányváltás legújabb garanciája, nos, ha ez a terve, akkor... akkor jól emlékszik Pesty Lászlóra, igen.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dryanwolf
2024. október 22. 00:47
Akkor jól emlékszik... "a kirakatban lopunk, csalunk, hazudunk, kompromittálva egy történelmi eszmét" (megfontolt volt és koherens)
Bodzay
2024. október 21. 23:17
Ki az a Pesty?
sexykitty-5000121
2024. október 21. 21:54
🍓 ️ ­­­É­r­­t­é­­­k­­­e­l­­d­­ ­­­a­ ­s­­z­­­e­x­i­­ ­­p­­u­n­­c­­­i­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
ihavrilla
2024. október 21. 21:51
Csárdinak is elment az esze. Össze-vissza beszél. Látott egy fényképet, de már nincs meg. Ja, és miért baj, ha politikusok összebeszélnek, összejárnak, összedolgoznak?? A politika az egyeztetés művészete is. Az ellenzék valami nagy baromságból kriminalizálja a semmit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!