Nem érti Magyar Péter öccse, hogy miért „pártmédiázzák” az új vállalkozását

2024. október 18. 16:12

Magyar Márton hirtelen, hogy hogy-nem pont akkor alapított egy médiacéget, amikor a bátyja pártja felfutott.

2024. október 18. 16:12
null

Nyitókép: Youtube / Képernyőfotó

Magyar Péter öccse, Magyar Márton egy hosszabb interjút adott a Magyar Hangnak – akiknek az egyik újságírója amúgy Magyar Márton médiájában minimum hetente visszatérő vendég –, amely interjúban kifejtette, hogy nem érti, miért „tiszatévézik” a frissen megalapult Kontroll Média Szolgáltató Kft.-t.

„Híreket is közlünk majd, publicisztikákat is megjelentetünk, ám ezek mellett jó pár, a hagyományos médiában szokatlan dologgal is előrukkolunk, úgyhogy inkább csak simán weboldalnak nevezném magunkat” – mondta Magyar Márton, aki úgy fogalmazott, nem ő lesz az, aki egy „pártmédiát összerak a Tisza Pártnak” – 

miután épp akkor alapította meg a médiacégét a hirtelen befolyó adományokból, amikor a bátyja pártja felfutott.

Ezt is ajánljuk a témában

„A Kontroll független műhely, én pedig minden ellenkező híresztelés ellenére soha nem voltam Péter sajtósa, mi több, soha nem folytam bele a párt ügyeibe sem. Egyetlen »bűnöm«, hogy testvérként segítettem a testvéremnek, amiben tudtam. Tisztában vagyok vele, hogy a látszat mást mutat, ennek pedig annyi az oka, hogy a kezdetekben az újságírók engem kerestek, ha tőle akartak interjút kérni, egyszerűen azért, mert az én telefonszámom volt meg nekik. Én pedig továbbítottam a kéréseket. Úgyhogy az égvilágon semmi okát nem adtam, hogy letiszatévézzenek minket.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000117
2024. október 18. 17:43
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­­­é­­­k­­e­­­l­d­ ­­a­ ­­­s­z­­e­x­­i­­ ­p­­­u­­­n­­c­­­i­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Pandaka pygmaea
2024. október 18. 17:40
Új műsorhoz új "férfi" és új matra kell... ? A messiásPoloska eljövetelével a "hirtelen befolyó adományok" lesz az új "mikroadomány"? :D
bagira004
2024. október 18. 17:39
Családi umbulda alakul.
sagirdilsiz-2
2024. október 18. 17:34
Egy KFT alapításánál mit jelentenek a hirtelen befolyó adományok? Hogyan és hová folytak be? ... Koldultak a 160-as buszon, vagy mi a rák?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!