Maffia-önkormányzat Budapesten

2024. október 21. 16:00

Horváth Csaba, Tóth Csaba, Fuzik Zsolt, Baja Ferenc, Molnár Zsolt, Z. Zsolt, Trippon Norbert, Őrsi Gergely, Kiss László, Mártha Imre, Vig Mór, H. Dániel csak néhány név, akik rendre feltűnnek az említett botrányos történések környékén.

2024. október 21. 16:00
null
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

 „A valóság az, hogy ami az utóbbi évtizedben épült-szépült a fővárosban, az kilencvenkilenc százalékban a kormánynak köszönhető. Az izgalmas fordulatokkal kecsegtető krimi mellett mély társadalmi dráma is kibontakozóban van, mert nincs semmilyen magyarázat arra, miért hagyja a budapestiek többsége, hogy ilyen galád módon félrevezessék. És ha egyszer végre lehull a hályog a szemekről, olyan súlyos traumát jelenthet majd a galádság felismerése sokak számára, amit nagyon nehéz lesz elviselni.

Ezt is ajánljuk a témában

A zuglói korrupciós parkolási botrány, a milliárdos számlagyárak, az egymillió euró egy lefoglalt luxuskocsi csomagtartójában, Újbuda, a II. kerület, Újpest, Kispest és Óbuda korrupciós botrányai, a túlszámlázási botrányok, amelyeknek zászlóshajója, a Hídpénz-botrány, olyan bűncselekmények, amelyek látszólag önálló stiklik, de egyre nyilvánvalóbb a felderítés során, hogy szálaik összeérnek, és egy olyan hálózatot, bűnszervezetet mutatnak, ami rákos tumorként épült be az önkormányzatok testébe.

Sikkasztás, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás, vesztegetés, okirat-hamisítás, föl sem tudjuk sorolni a végtelennek tűnő bűnlajstrom minden elemét. Nem túlzás tehát a bűnbanda polipszerű működését maffia-önkormányzatnak nevezni.

Horváth Csaba, Tóth Csaba, Fuzik Zsolt, Baja Ferenc, Molnár Zsolt, Z. Zsolt, Trippon Norbert, Őrsi Gergely, Kiss László, Mártha Imre, Vig Mór, H. Dániel csak néhány név, akik rendre feltűnnek az említett botrányos történések környékén. Ők azok, akik személyes részvételükkel igazolják ezen ügyek összefonódását. Az ő nyomaikat követve lehet eljutni végül a fővárosi önkormányzat újraválasztott vezetőjéhez, Karácsony Gergelyhez. Reméljük, ez a hatóságoknak is minél hamarabb sikerül!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2024. október 21. 21:38
Mondjunk nemet a bunkóságra! Mondjunk nemet a hazugságra! Mondjunk nemet a tudatlanságra! Mondjunk nemet a butaságra! Mondjunk nemet Magyar Péterre!
sexykitty-5000121
2024. október 21. 20:18
🍓 ️ ­­É­­r­t­­­é­­­k­­­e­­l­­d­­ ­a­ ­­s­­z­e­­­x­­­i­­ ­­p­­u­n­­­c­i­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Novicsok-5
2024. október 21. 20:16
Maffia-kormány az ország élén.
llnnhegyi
2024. október 21. 16:55
Rémisztő! És mindezek Fidesz/Kdnp koalíciós pártok 2/3-s hatalma idején. Mi szültük meg a korrupció király Magyar Rácuppanós Pétert is. A velejéig romlott gazembert! / MJK ®/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!