Lebukott a DK-s politikus: bűnözőknek kedvező egyesület elnöke

2024. október 17. 21:38

A Drogkutató Intézet elemzése alapján Sermer Ádámék kampányai hamis biztonságérzetet keltenek a drogfogyasztással kapcsolatban, ahelyett, hogy az oktatásra és a prevencióra helyeznék a hangsúlyt.

2024. október 17. 21:38

Nyitókép: illusztráció, AFP/Boris Roessler

DK-s politikus az elnöke a magyar droglegalizáció mellett aktívan kampányoló Legalizálj Egyesületnek – írja a Drogkutató Intézet, amely új projektjében drogpropagandista Facebook-oldalakat leplez le. Most azt közölte, hogy Sermer Ádám, aki a DK és a Liberálisok színeiben indult a 2021-es ellenzéki előválasztáson Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, 2019-ben pedig budapesti főpolgármester-jelölt is volt visszalépéséig, nyilvánvalóan a baloldali politikai erők érdekeit szolgálja.

Fővárosi szerepvállalása pedig egyértelművé teszi, hogy miért is lett olyan a budapesti drogstratégia, amilyen

– utal Téglásy Kristóf arra, hogy a fővárosi drogstratégia egy ideológiailag fertőzött, tudományosan nem alátámasztott program, amelyet az új közgyűlésnek vissza kell vonnia.

A stratégiai igazgató elemzése alapján Sermer nem csupán elnöke a már 2016 óta létező – azonban a bíróság által csak 2019 végén bejegyzett – Legalizálj Egyesületnek, hanem alapítója is. Dr. Karácsony Ferenc, Márkus József, Hegedűs Márk és Dudás Milán elnökségi tagokkal együtt látszólag az egyéni szabadságjogok védelmét hirdetik, törekvéseik valójában a drogfogyasztás elterjedéséhez vezethetnek – írja a Drogkutató Intézet.

Közleményük szerint az egyesület kampányai hamis biztonságérzetet keltenek a drogfogyasztással kapcsolatban. Ahelyett, hogy az oktatásra és a prevencióra helyeznék a hangsúlyt, Sermerék inkább a legalizálás útját egyengetik, amely egyértelműen csak a feketepiac szereplőinek és a bűnözőknek kedvezne.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000116
2024. október 17. 21:44
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­­é­­­k­­e­l­d­ ­­a­ ­­­s­­z­­­e­­x­­i­ ­­­p­u­­­n­c­i­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!