Itt az idő: a Fővárosi Közgyűlés visszavonhatná Karácsony Gergely egyik legrosszabb döntését

2024. szeptember 27. 12:06

A Drogkutató Intézet elemzése szerint a fővárosi drogstratégia egy ideológiailag fertőzött, tudományosan nem alátámasztott program, amelyet az új közgyűlésnek vissza kell vonnia.

2024. szeptember 27. 12:06

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összefogott a nemzetközi drogpropaganda-hálózat a magyar drogaktivistákkal, Karácsony Gergelyék pedig teret adtak nekik – írja a Drogkutató Intézet, amely elemzésében bemutatja a fővárosi drogcsapat legfontosabb szereplőit. 

A tavalyi év végén elfogadták a nemzetközi, egyébként nyugaton megbukott, drogliberalizációs trendeket tartalmazó fővárosi drogstratégiát. Ideológiailag fertőzött, tudományosan nem alátámasztott program. Az új közgyűlésnek azonban lehetősége van visszavonni azt, így októberben kiderülhet, hogy a Tisza Párt-képviselők folytatják-e a Gyurcsány Ferencék által elindított drogpárti politikát

– mutat rá az intézet, amely szerint az egész mögött egy külföldről finanszírozott hazai drogaktivista hálózat sejlik fel, amely bekebelezhette a fővárosi baloldalt is. A teljes elemzés ide kattintva olvasható el.

A Drogkutató Intézet jelezte: vállalja, hogy segít elkészíteni egy szakmai és tudományos alapokon nyugvó új stratégiát, azt pedig hangsúlyozza, hogy a Karácsony-féle fővárosi drogcsapatét vissza kell vonni.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madre79
2024. szeptember 27. 13:00
Egyáltalán hogyan maradhatott K Geri fő polgármester? Milyen emberek szavaznak egy ilyen bábra? A világ egyik legszebb fővárosa nem érdemel egy nagyon jó főpolgármestert?
Mich99
2024. szeptember 27. 12:22
A drog is egy eszköz a normalitás felszámolására. És ezt kamu geri bandája használja is...
SyncBaer
2024. szeptember 27. 12:22
A szingapuri és az EAE által alkalmazott drogstratégiák tanulmányozását ajánlanám. A tervezet elkészítése előtt/közben, kirándulással egybekötött tanulmányút Amsterdamba, Philadelphiába és az angyalok városába.
Namond
2024. szeptember 27. 12:16
Szép. Az LMBTQ aktivisták és a PRIDE is külföldről finanszírozott hálózat részei?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!