Kiszámolták: ennyien lehettek jelen Orbán Viktor beszédén

2024. október 23. 15:33

Több tízezer embert mutat az online kalkulátor „pedig ez nem volt heteken keresztül előre reklámozva, mint az ellenzéki tünci” – hívta fel a figyelmet Deák Dániel.

2024. október 23. 15:33
null

Nyitókép: AFP/Kisbenedek Attila

Ahogy arról a nap folyamán többször is beszámoltunk, megtelt a Millenáris Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszédére. Több helyszíni beszámoló szerint is nem sokkal a beszéd kezdete előtt is óriási sorok álltak a bejáratok előtt.

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezetője, amellett, hogy felhívta arra a figyelmet, hogy még a Telex újságírója sem tudta eltagadni a tényt, hogy megtelt a rendezvény színtere, nemrég egy kalkulációt is közölt arról, hogy mennyien hallgathatták élőben a miniszterelnök szavait.

Ezt is ajánljuk a témában

Volt, aki nem fért a parkba

Az elemző azt írta, „nagyon sokan, sok tízezren voltak Orbán Viktor mai beszédén. Én is ott voltam, tele volt a Millenáris, sőt, még be sem fértek az emberek, olyan sokan érkeztek”

Nem hiába: 1956 a jobboldaliak ünnepe, nem a globalistáké!

– húzta alá.

Ezt is ajánljuk a témában

Deák azzal folytatta bejegyzését, hogy kiszámolták a résztvevők számát az online részvétel kalkulátorral, mely szerint, sok tízezer ember volt, annak ellenére is hogy a lezárt részek miatt direkt kevesebb egy négyzetméterre jutó emberrel kalkuláltak.

„Pedig ez nem is volt Békemenet és nem volt heteken keresztül előre reklámozva, mint az ellenzéki tünci” – hangsúlyozta a vezető elemző.

A kalkulációt alább tekintheti meg:

Forrás: Deák Dániel Facebook-oldala

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000122
2024. október 23. 17:24
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­é­­­k­­­e­­­l­d­ ­­­a­­ ­­­s­­­z­­e­x­­­i­ ­p­­­u­­n­c­­­i­­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
llnnhegyi
2024. október 23. 17:23
Ezen az ünnepen is hasít a NER! Ez természetes.
Ekrü
2024. október 23. 16:59
viktor-a-kiralyllnnhegyi 2024. október 23. 16:49 • Szerkesztve "ilyenkor látom hogy igazán megy a fideszes fosás. Eddig valamennyire értelmes számokat próbáltatok hazudni. De 100000 és 3000? Szégyenek vagytok"- Miért kéne hazudni, elég ránézni a képekre és ugye ennyi a két tér befogadóképessége közötti különbség...Fáj az igazság ugyi? XDD
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. október 23. 16:53
A Pedesz vérnyöggerei odáig vetemedtek, hogy meglincseltek egy fiatalembert a pedofil prájdjukon. youtu.be/T0r9X_Rg_is 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!