Ezt még a Telex sem tudta eltagadni: megtelt a Millenáris Orbán Viktor beszédére

2024. október 23. 12:40

„Eközben Magyar Péter csak a sokkal kisebb Bem térre és Széna térre mert eseményt szervezni” – hívta fel a figyelmet Deák Dániel.

2024. október 23. 12:40

Nyitókép: Képernyőfotó

Mint azt korábban megírtuk, október 23-án, szerdán fél 11-kor kezdődött meg az ünnepi műsor a Millenáris park szabadtéri színpadán, ahol Orbán Viktor miniszterelnök mondott beszédet 11 órától az 1956-os forradalom és szabadságharc 68. évfordulóján.

A helyszíni beszámolók szerint a rendezvény helyszíne a beszéd kezdetére teljesen megtelt.

A Magyar Nemzet „elképesztő sorokról” írt, melyek 11 órára eltűntek, ami azt jelenti, hogy mindenki sikeresen bejutott a Millenárisra.

Sőt, még a Telex jelen lévő tudósítója is arról adott hírt, hogy 

nem sokkal 11 óra előtt az összes irányban tömeg volt látható a sajtókarámból nézve”, 

a Millenáris Park lassan megtelt. A Nemzeti Táncszínház előtti térre, a Millenáris épületei és a park közepén található térre is folyamatosan érkeztek a nézők, a dísztó körüli terület is megtelt. Miskolc, Kecskemét, Nyírbátor, Szolnok feliratú táblákat tartanak a tömegben a színpad előtt – közölte a portál.

Ezt is ajánljuk a témában

Az élő tudósítás ezen bejegyzésére Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője közösségi oldalán úgy reagált, 

amikor balos újságíró vagy, és nem tagadhatod el a valóságot!”

Deák ezután emlékeztetett, hogy az esemény bár nem nagy rendezvénynek volt meghirdetve, mégis megtelt nem csak a Millenáris, hanem az összes környező utca is.

Az elemző zárásként megjegyezte, hogy eközben Magyar Péter „minden erejét bevetve” csak a sokkal kisebb Bem térre és Széna térre mert eseményt szervezni délután 15 órára.

A vonatkozó posztot alább tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000122
2024. október 23. 15:35
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­é­­k­e­­­l­­­d­­ ­a­­­ ­­s­z­­e­­­x­i­­ ­­­p­­u­­­n­c­i­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
tapir32
2024. október 23. 15:34
A háborút támogatni erkölcstelen! A felnőtt problémamegoldás a tárgyalás és a mediáció!
tapir32
2024. október 23. 15:33
Magyar Péter tönkre akarja tenni az országot! Magyar Péter a rezsicsökkentés és a családtámogatás eltörlését, a 13. havi nyugdíj megszüntetését, a gyermekvédelmi törvény eltörlését a migráció és a háború támogatását akarja! Eltörölné a fiatalok és a nagycsaládosok adómentességét és a családi adókedvezményt. Mondjunk nemet Magyar Péterre
tapir32
2024. október 23. 15:31
NO MIGRATION, NO GENDER, NO WAR! Native Lives Matter A bennszülöttek élete számít!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!