Kemény üzenet: Magyar Péterék a gyurcsányi útra léptek (VIDEÓ)

2024. október 22. 16:53

Hollik István parlamenti felszólalásában emlékeztetett, hogy a Tisza Párt megszavazta azt a bizottsági javaslatot, ami a rezsicsökkentés kivezetésére szólít fel.

2024. október 22. 16:53
null

Nyitókép: FREDERICK FLORIN / AFP

A gazdasági semlegesség eléréséhez a legfontosabb előfeltétel az ország szuverenitásának megőrzése – mondta Hollik István napirend előtti felszólalásában a parlament keddi ülésén. 

Aggályos a Tisza Párt érvelése

A KDNP országgyűlési képviselője ugyanakkor figyelmeztetett: sajnálatos és aggályos, hogy Magyar Péterék pont a szuverenitásról való lemondás mellett érvelnek. A politikus szerint ugyanis 

a Tisza Párt azt teszi, amit Manfred Weber diktál. 

Hollik István arra is emlékeztetett, hogy Magyar Péter pártja megszavazta azt a bizottsági javaslatot, ami a rezsicsökkentés kivezetésére szólít fel.

Ezt is ajánljuk a témában

A kisebbik kormánypárt politikusa továbbá arra hívta fel a figyelmet, hogy 

Magyarék „ráléptek a gyurcsányi útra. 

Azt mondják, hogy a szuverenitás egy pici részéről le kellene mondani”.

Majd választ adott arra, hogy mit jelent ez a pici rész. „Ez is körvonalazódik már: az Ursula von der Leyennek szánt lelkes taps közepette Magyar Péterék már neki is mentek a rezsicsökkentésnek – emlékeztetett Hollik István.

A Hír TV Híradójának összeállítását alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. október 22. 19:51
ROSSZAKARÓINK Manfred Weber, hungarofób muki Oh Gott bestrafe hart Manfred Weber, Diesen beschissen grunzenden Eber. Péter Magyar ein schuftiger Streber, Wer ihm dient als unser Totengräber. Von der Leyen: Hol dolgozzon szerinted von der Leyen? Ukrajnában, egy nyilvános illemhelyen. És mi foglalkoztatja leginkább a kuriát? Az hogy, hogyan söpörjük el ezt a fúriát. De mi bajotok ezzel a bátor amazonnal? Ö minden baj forrása, tünjön el azonnal. Gyurcsány: Dühös vagyok és nagyon elszánt, Viktor már megint velünk elbánt, Segíts! Kérem esengve a sátánt, Ki engem oly gyakran megszánt, Ha ö sem segít, hát veszek ciánt. Dúl bennem a méreg, mint vulkán, Mert kevés ez országban a turbán. És hiányzik pártunkból sok talibán. Ezért gyöz ellenünk mindig Orbán, S mi DK-sok csak nézünk bambán. Tiszar Péter: Péter, te nadrágcsattal nőt verő férj, Ajánlom néked, hogy a bőrödbe férj, Ideje, hogy Judíttól bocsánatot kérj, S hogy lázálmodból magadhoz térj, Népünktöl áldást te soha ne remélj.
sexykitty-5000122
2024. október 22. 19:38
🍓 ️ ­­­É­r­t­­é­k­­e­­­l­­­d­­­ ­­a­­­ ­­­s­­­z­e­­­x­­­i­­­ ­­­p­u­­n­c­­­i­­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
5m007h 0p3ra70r
2024. október 22. 19:34
>>nokurasag 2024. október 22. 17:00 Ugyan a Karmelita Palota nem meri nyilvánosságra hozni, de már az ő felméréseikből is egyértelmű, hogy 18 éve most először nem az állampárt a legnépszerűbb politikai erő Magyarországon.<< Ugyan a népszerűség egy hangulatos fícsör, de a kormányzáshoz választást kell nyerni, nem pedig haverkodni.
5m007h 0p3ra70r
2024. október 22. 19:31
>>Valodi 2024. október 22. 17:59 google-2 17:39 "Magyar arra kér minket, mondjunk le a szuverenitásunkról" - höhöhö ... mégis, miről is? Ez az állapot maga lenne a NEMZETTHY Szuveníritás?<< Rosszul írtad. Helyesen: S Z U V E N Í R I R T Á S
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!