Kőkeményen beleállt Gyurcsányékba és a Tisza Pártba Kocsis Máté

2024. október 21. 17:51

„A brüsszeli tehetségkutató nyertese a DK és a Tisza Párt lett” – mondta a kormánypárti politikus.

2024. október 21. 17:51
null

Nyitókép: Kocsis Máté Facebook-oldala

Egy nagyon szórakoztató vitanap volt a strasbourgi Európai Parlamentben az unió soros elnökségéről – számolt be a Magyar Nemzet a Fidesz frakcióvezetőjének a hozzászólásáról. Kocsis Máté az Országgyűlésben a napirend előtti felszólalásban kijelentette, a vita magyargyalázásba csapott át.

A kormánypárti politikus azt mondta, a kétszínűségnél alávalóbb dolgot keveset tudunk mondani a politikában, amit ők olyan magas fokon űztek, hogy még a hazai ellenfeleink is csak pislogtak csodálkozásukban. Brüsszel az elvárásaihoz jobban igazodó kormányt szeretne, és

a brüsszeli tehetségkutató nyertese a DK és a Tisza Párt lett, akik szolgalelkűen jelezték,

ezeket az elvárásokat teljesítenék. A brüsszeli elvárások teljesítésével hazánknak le kellene mondania a rezsicsökkentésről, a 13. havi nyugdíjról, továbbá támogatnunk kellene a háborút és a migrációt.

Hidvéghi Balázs, a Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszterhelyettese pedig úgy fogalmazott, Magyarország szuverenitásáért mindig áldozatot kellett hozni, majd megemlékezett az 1956. október 23-i forradalom hőseiről. Szerinte a mai korban a magyar szuverenitásra leselkedő veszély a brüsszeli központosító politika, ami veszélyezteti az unió működését.

Ahogy a történelemben is voltak mindig olyanok, akik készen álltak a külső érdekek képviseletére, úgy ma is ez tapasztalható a baloldalon. 

Részt vettek abban, hogy Magyarország számára káros jelentések készüljenek – közölte a miniszterehelyettes, aki emlékeztetett, Brüsszel legújabb embere, Magyar Péter már úgy fogalmazott, fel kell adni a szuverenitás egy részét. A kormány azonban továbbra is kiáll azért, hogy Magyarország független és erős maradjon.

Simicskó István a napirend előtti felszólalásban azt mondta, az elmúlt években az EU számos rossz döntést hozott, 2015 óta egy soha nem látott migrációs hullám zajlik, kitört egy szláv testvérháború is. A KDNP frakcióvezetője szerint a háborús konfliktusban és a migráció területén sem születtek jó lépések. A magyar kormány ezzel szemben jó döntéseket hozott a magyar emberek biztonsága érdekében – jelentette ki.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. október 21. 21:59
Von der Leyen: Hol dolgozzon szerinted von der Leyen? Ukrajnában, egy nyilvános illemhelyen. És mi foglalkoztatja leginkább a kuriát? Az hogy, hogyan söpörjük el ezt a fúriát. De mi bajotok ezzel a bátor amazonnal? Ö minden baj forrása, tünjön el azonnal. Manfred Weber, hungarofób, de kifogtam rajta: Oh Gott bestrafe hart Manfred Weber, Diesen beschissen grunzenden Eber. Péter Magyar ein schuftiger Streber, Wer ihm dient als unser Totengräber. Gyurcsány: Dühös vagyok és nagyon elszánt, Viktor már megint velünk elbánt, Segíts! Kérem esengve a sátánt, Ki engem oly gyakran megszánt, Ha ö sem segít, beveszek ciánt. Dúl bennem a méreg, mint vulkán, Mert kevés ez országban a turbán. És hiányzik pártunkból sok talibán. Ezért gyöz ellenünk mindig Orbán, S mi DK-sok csak nézünk bambán. Magyar Péter: Péter, te nadrágcsattal nőt verő férj, Ajánlom néked, hogy a bőrödbe férj, Ideje, hogy Judíttól bocsánatot kérj, S hogy lázálmodból magadhoz térj, Népünktöl áldást te soha ne remélj.
Palatin
2024. október 21. 21:57
Magyar Péter árulásával óriási bajba hozza önmagát. Politikai naivitása, meggondolatlansága, tapasztalatlansága, minden szavából, minden tettéböl árad. Még azt sem gondolta át komolyan, hogy lehetetlen a hazájának is és az uniónak is megtenni a kívánságát. Az unió kívánság az, hogy hagyjuk magunkat gyarmatosítani, eresszük el a szuverenitásunkat, eresszük be a migránsokat, LMBTQ folyjon minden vízcsapból. Ha ezt MP megteszi, akkor a magyar néppel nagyon meg fog gyülni a baja, megvetettebb, gyülöltebb személlyé fog válni mint Gyurcsány. Ha meg nem tesz az unió kedvére, akkor még jobban kitaszított lesz ott mint Orbán, mert OV legalább egy bölcs, kiszámítható, tekintélyes ember, az unió lakossága lelkesedik érte. Magyar Pétert meg a cinkosain kívül senki sem kedveli. Weber is csak addig vigyorog vele egy szelfin, amig azt gondolja, hogy Orbánt ennek a jött-ment szélhámosnak a segítségével elmozdíthatja. De még ö is csalódni fog MP-ben. Öbenne mindenki csalódni fog.
sexykitty-5000121
2024. október 21. 21:57
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­­é­­­k­e­l­­d­­ ­­­a­ ­­s­z­­e­­­x­i­­ ­­p­­u­n­c­i­m­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Palatin
2024. október 21. 21:56
Magyar Péternek valakit óhatatlanúl el kell árulnia, ezt nem tudja megkerülni. Ha nem fekszik le Brüsszelnek ott lesz kegyvesztett, ha lefekszik nekik, itthon lesz kegyvesztett. A kettöt összegyeztetni nem lehet, mert az unió gyarmatosítani akar bennünket, el akarja törölni a szuverenitásunkat, nem hagyja, hogy a magyar érdekeket megvédjük. MP "projektje" ezért óhatatlanúl bukásra van itélve. Lehet, hogy ezt már ö is tudja, csak még a tiszások nem tudják. De majd ök is rájönnek hamarosan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!