Hatalmas összegre bírságolták meg Nagy Ferót

2024. október 11. 21:33

Kutyái miatt került bajba a zenész.

2024. október 11. 21:33
null

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Hétszázötvenezer forintra büntette meg Nagy Ferót a helyi önkormányzat, miután nyáron feljelentették a kutyái miatt. Azért, mert Suba és Tappancs kiszaladt az utcára, amikor a zenész koncertezni indult, azonban ott éppen gyerekek rollereztek – írta a Magyar Nemzet.

A Tények riportja szerint az állatok először körbeszaglászták a gyerekeket, majd ugattak és ugráltak, majd visszamentek az udvarra. A rocker kiabálásra lett figyelmes, amíg a stúdióban volt, onnan ment a helyszínre. 

A zenész korábban beismerte, hogy szabálysértést követett el, azonban azt mondta,

a bulvármédia nagy része úgy mutatta be az esetet, mintha vérebeket tartana az utcában. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000109
2024. október 12. 00:12
🍓 ️ ­­É­­r­t­­é­k­­e­l­­­d­ ­­­a­ ­s­­z­­­e­­­x­i­ ­­­p­u­­­n­­c­­i­­m­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Nuttika
2024. október 12. 00:10
Érdekes. 15 éve a nagymamámat egy nagy termetű kutya megharapta, mikor hazafelé ment a boltból. Nem volt zárva a kapu, pedig nem a mamám volt az egyetlen áldozata a kutyának. Nem emlékszem rá, hogy bírságot kapott volna a tulaj és a kutyát sem kellett elaltatni.
békalepcse2.0
2024. október 12. 00:06
Ez meg hogy és milyen jogon? Van egyáltalán az önkormányzat bármilyen hatóságának ekkora bírságot kiszabni bírói végzés nélkül? Ekkora bírság jiszabására nincs véleményem szerint jogköre a helyi hatóságnak. Az más ha az ügyészség útján kérik a büntetés kiszabását a bíróságtól, de olyan elképzelehetetlen személyi sérülés nélkül. Nincs kárvallottja az esetnek, tehát nincs is ok bírság kiszabásának! A legegyszerűbb fellebbviteli kérelem is elegendő ennek az ügynem a semisítésére és az önkormányzattal szembeni viszontkeresethez, hivatali hatásköri túllépéshez.
2024. október 11. 23:42 Szerkesztve
Süba és Tappmancs urak: a csíny lezárva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!