Váratlan dolgot árult el Magyar Péterről Nagy Feró

2024. október 11. 08:20

Nem köntörfalazott a Kossuth-díjas zenész.

2024. október 11. 08:20
null

Nyitókép: Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

A Magyar Nemzetnek adott interjút a legendás rockzenész. A Beatrice frontembere ezúttal is a rá jellemző, kendőzetlen őszinteséggel beszélt olyan témákról, mint a véleménynyilvánítás szabadsága, a migráció, az LMBTQ-lobbi vagy Magyar Péter politikai szerepe. A Kossuth-díjas zenész az interjúban hangsúlyozta, hogy a jobboldali közösséghez való tartozás szabadságot ad a véleménynyilvánításra, még akkor is, ha emiatt támadások érik az embert.

Vége annak a világnak, hogy kussolunk!

– hangsúlyozta a zenész.

Veszélyben a család intézménye

Az LMBTQ-témák kapcsán Nagy Feró péládul rámutatott: meglátása szerint globális problémáról van szó, hiszen a család intézménye került veszélybe, különösen Nyugat-Európában és Amerikában. Véleménye szerint a fogyasztói társadalmakban már nem szent a család, az emberek pedig elvesztették a vallási és erkölcsi irányt.

Forrás: Magyar Nemzet/Ladóczki Balázs

„Magyar Péter szerepe korlátozott”

Magyar Péter kapcsán Nagy Feró úgy fogalmazott: nem tartja veszélyesnek a kialakult, új helyzetet. Inkább úgy látja, hogy

Magyar szerepe korlátozott, sőt, pozitívumként említette, hogy szétverte a baloldalt. „Én nem haragszom Magyar Péterre, nem érzem magam ­miatta veszélyben, a mi kétharmadunkat ő nem fogja befolyásolni. A másik dolog, hogy nagyon szorgalmasan szétverte a baloldalt, ami nekem tetszik” – hangsúlyozta.

Az interjúban Nagy Feró elmondta azt is, hogy a 2026-os választási kampányban mindenképpen részt kíván venni. „Vége van annak a világnak, hogy kussolunk, vagy hogy nem merjük kimondani Szijjártó Péter nevét, mert akkor rohadt fideszesek vagyunk” – hangsúlyozta. Mint hozzátette:

menni kell és segíteni, egy újabb kétharmadot kell csinálni!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000108
2024. október 11. 12:06
🍓 ️ ­É­­r­­t­é­­k­e­­l­d­­ ­­­a­­­ ­­s­z­­e­­­x­i­ ­­p­­u­­n­c­­i­­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Novicsok-5
2024. október 11. 12:02
Kétfajta fideszes létezik: aki sok pénzért fideszes és aki ingyen is hülye.
Cilinder
2024. október 11. 12:01
Jól mondja Nagy Feró! Azok akik itt szidják,szart se tettek le az asztalra, az elkurt életük miatt mindenkire irigyek!Csak gyülölködni tudnak!Szánalmas poloska csőcselék!
amentet
2024. október 11. 11:04
Szár csicska csotany
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!