Ha valaki azt gondolja, hogy a 0.8 százalékos LMP attól fog megszűnni, hogy már az utolsó ember is kilép, az téved

2024. október 20. 22:46

Az LMP akkor fog megszűnni, ha több más ellenzéki párthoz hasonlóan valami érthetetlen tévedésbe esik.

2024. október 20. 22:46
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: YouTube/ Képernyőfotó

„Ha valaki azt gondolja, hogy a 0.8 százalékos LMP attól fog megszűnni, hogy már az utolsó ember is kilép, az téved. Az LMP akkor fog megszűnni, ha több más ellenzéki párthoz hasonlóan valami érthetetlen tévedésbe esik, és visszafogadja a Párbeszédet. Na, akkor vége lesz.”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2024. október 21. 00:28
... az SZDSZ sem szűnt meg, csak átalakult: "Mihályi Péter: ...Ne zárjuk be az iskolákat a kistelepüléseken? Az orvosi rendelőket is be kell zárni, a postát is. ... Az állam feladata, hogy arra ösztönözze az embereket, mozduljanak el onnét, ahol vannak. Magyar Nemzet: Szűnjön meg a falu? Mihályi Péter: Persze. Középkori hagyomány, miért kéne fenntartani?" ... a végrehajtási jelentés: „... A háromezer-kétszáz magyar településből ezer az elnéptelenedés határára jutott, a fiatalok elköltöznek, gyerek nem születik. Nincs megélhetés, gyönge az infrastruktúra, csapnivaló a közlekedés.” (Lázár János 2021-ben, a korlátlan NERhatalom 11. évében) .... a következmény pedig: (Schmidt Jenő TÖOSZ elnök 2018) „Azok a falvak lesznek még nehéz helyzetben, amelyek környékén túl jó a föld, ugyanis a nagybirtokos mezőgazdaság nagyon kevés embernek ad munkát... .a 3100 önkormányzatból 2700-nak szinte nincs adóbevétele, csak a központi költségvetésben meghatározott támogatásból gazdálkodik. "
states-2
2024. október 21. 00:13
Sokadik agonizálása a kommunista csürhének, de a maradványaikból újra sarjadnak, a legfrissebb hajtás Pszichopeti.
sexykitty-5000118
2024. október 21. 00:03
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­é­k­­e­­l­­­d­­ ­a­ ­­­s­­­z­­­e­­­x­­i­­­ ­­p­­u­n­­c­­­i­­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
Akitlosz
2024. október 21. 00:01
"Ha valaki azt gondolja, hogy a 0.8 százalékos LMP attól fog megszűnni, hogy már az utolsó ember is kilép, az téved" Hiába magyar anyanyelvűek ezek a héberek, az anglománia sokkal erősebb bennük. Még a tizedesvessző használatára is képtelenek. Rejtély, hogy a mai kor "újságírói" hogyan tudtak túljutni az általános iskolán. Tényleg nagy lehet a korrupció.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!