Teljes összeomlás a baloldalon: megszűnik az LMP frakció

2024. október 20. 18:48

Csárdi Antal a Facebookon tett közzé bejegyzést az esetről.

2024. október 20. 18:48

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Mint ahogyan a Mandineren beszámoltunk róla, Csárdi Antal kilépett az LMP-ből. A politikus a mai nap során egy Facebook-bejegyzést tett közzé az esetről. Csárdi azt írta, hogy 

Kiléptem az LMP-ből.

A politikus leírta, hogy  kilépési folyamat elindult a pártból és az országgyűlési frakcióból is. „Az ideológiai távolság ami kialakult, értelmezhetetlenné tenné, hogy akár fél lábbal része maradjak ennek az egykor szebb napokat megélt pártnak” – fűzte hozzá Csárdi. 

Ezt is ajánljuk a témában

„Természetesen közszereplőként, egyéni országgyűlési képviselőként tudom, hogy a közvélemény, és a választóim felé tájékoztatási kötelezettségem van, ezért a következő napokban kertelés, takargatás nélkül fogom megosztani a közvéleménnyel a kilépéshez vezető eseményeket” – írta a politikus.

Majd kifejtette, hogy az LMP frakcióból való kilépése, jelenlegi tudása szerint az LMP-frakció megszűnését is eredményezi.

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gullwing
2024. október 20. 23:46
Humor: Vej az anyóshoz: hová megy anyuka a kerékpárral? Válasz: a temetőbe. Vej: és a biciklit kihozza vissza ?! Hogy miért ez jut eszembe erről.......🤣🤣🤣🤣
sexykitty-5000118
2024. október 20. 22:32
🍓 ️ ­­­É­r­­t­é­k­­e­­­l­­d­­ ­­a­­­ ­­­s­­­z­­e­­­x­­­i­­ ­p­­u­­n­c­­­i­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
o1gtolvaj-3
2024. október 20. 22:31
Ekkora hazudozast, ba+!
Syr Wullam
2024. október 20. 21:41
Alacsonyan szállnak a zöldségesek mostanában. 😁
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!