Kilép Csárdi Antal az LMP-ből, ezzel a párt elveszti az egyetlen egyéni mandátumot nyert országgyűlési képviselőjét

2024. október 17. 19:27

Sajtóértesülések szerint zavarja, hogy a zöldpárt túl közel van a Fideszhez.

2024. október 17. 19:27
null

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd 

Csárdi Antal távozik az LMP-ből, írja a HVG. A lap értesülését az LMP megerősítette a képviselő azonban sem megerősíteni, sem cáfolni nem volt hajlandó az értesülést. Annyit mondott, hogy hétfőn kommentálja a kilépéséről szóló információt, így egyelőre nem tudni, hogy függetlenként az LMP-frakció tagja marad-e.

A lap szerint Csárdi kilépésének oka az volt, hogy úgy érezte, az LMP túlságosan közeledik a Fideszhez, és ezt szerinte igazolja az, ahogyan Szentkirályi Alexandra visszalépett az LMP-jelölt Vitézy Dávid javára a főpolgármester-választási kampányban.

Hozzáteszik: az ellenzék egyéni országgyűlési képviselői valószínűleg szabadulni akarnak pártjaiktól, és egy új formációban próbálnak újraindulni 2026-ban. Erre Magyar Péter is utalt korábban, Csárdit is nevesítve.

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2024. október 17. 20:48
Csárdi is csak egy politikai kurva! Új segg, jó segg, igaz Antalka?
kekszalagosautistamarki
2024. október 17. 20:27
ameddig legalább ketten vannak egy "harmadikutas" pártban addig évente kiválik belőle egy SZDSZ akik szélsőbaloldali politikára vágynak
sexykitty-5000116
2024. október 17. 20:03
🍓 ️ ­­É­r­t­­­é­­­k­­­e­­­l­d­­­ ­a­ ­­s­­z­­e­­­x­­­i­­­ ­p­­u­­n­c­i­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
sagirdilsiz-2
2024. október 17. 20:01
Csak egy ugrás a Nagycsarnok a Kossuth térről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!