Schiffer András nagyon csúnyán kiosztotta az LMP-ből kilépő baloldali politikust

2024. október 20. 19:14

Kitört a cicaharc Schiffer és Csárdi között.

2024. október 20. 19:14
null

Nyitókép: Ficsor Márton

A Mandineren is beszámoltunk arról, hogy Csárdi Antal kilép az LMP-ből és megszűnik a frakció. Csárdi Antal bejegyzését Schiffer András ügyvéd, volt LMP alapító nem hagyta szó nélkül. A volt képviselő azt írta Csárdinak, hogy 

Ezt is ajánljuk a témában

„A mandátumodat nem kéne véletlenül visszaadnod? Tudod, amit kizárólag Ungár Péternek és Gyurcsány Ferencnek köszönhettél, 2018-ban is és 2022-ben is”.

Erre a kommentre Csárdi azt írta Schiffernek, hogy sokkal jobban tiszteli annál, hogy valami bántót válaszoljon, majd hozzáfűzte, hogy Schifferrel és Ungár Péterrel ellentétben nem a kongresszusnak köszönheti a mandátumát.

Schiffer András nem hagyta ezt sem szó nélkül. A volt pártelnök azt írta, hogy 

„Ebben a választókerületben, ahol én is élek a választójogommal, a kutya sem ismer téged”.

Schiffer hozzátette, hogy elég „ügyesen helyezkedett” Csárdi ahhoz, hogy 2018-ban jelölt legyen egy olyan választókerületben, amihez semmi köze nincs, Ungár pedig „elég ügyesen tárgyalt ahhoz”, hogy végül Csárdi legyen az ellenzék jelöltje. „Ennyi történt” – tette hozzá az ügyvéd.

„Ha komolyan elhiszed, hogy személyedre (közjogilag persze hogyne) mentek azok a voksok, akkor nagyon el vagy tévedve. 

Ha az állítólagos elveidet nem zavarta 2018-ban Ungár kongresszusi döntést sértő háttértárgyalása Gyurcsánnyal, akkor most se légy olyan érzékeny: tudniillik 2018-ban pontosan olyan gátlástalan háttérkavarásnak lettél a kedvezményezettje,

amiből nyílegyenesen következik a Rogánnal való háttérkavarás 2024-ben, aminek persze nem te vagy a kedvezményezettje” – fűzte hozzá az ügyvéd.

 

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. október 20. 23:53
A Fidesz 14 éve van hatalmon folyamatosan. Ezért MINDEN MA MAGYARORSZÁGON HATÁLYBAN LÉVŐ TÖRVÉNYÉRT A FIDESZ HATALOM A FELELŐS! AKÁRKI IS HOZTA AZOKAT A TÖRVÉNYEKET AKÁRMIKOR. MERT AMELYIK TÖRVÉNNYEL NEM ÉRT EGYET A FIDESZ, AZT MÁR RÉGES-RÉGEN MEGVÁLTOZTATTA.
gyurica
2024. október 20. 22:19
Ez a Csárdi sem az esze miatt került az LMP egy maghatározó választókerületébe. Küldetése volt, bomlasztani. Egy normális politikai berendezkedés alatt soha nem kerülhetne egy olyan buta, barom, zöldséges a parlamentbe.
sexykitty-5000118
2024. október 20. 22:09
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­é­­­k­e­­­l­­­d­ ­­­a­­ ­­­s­­z­e­­x­­i­­ ­­­p­­­u­­­n­­c­­i­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
pguszti-2
2024. október 20. 22:06
Mondjuk azért kiléphetett volna úgy is az LMP-ből, hogy a frakcióból nem lép ki, és így nem végzi ki korábbi pártja frakcióját. Dehát úgy tűnik, Magyar Péter ezzel a feltétellel veszi majd fel pártjába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!