Gálvölgyi Jánost úgy megrakja egy női testbe zárt meleg férfi, hogy leülni sem tud

2024. október 15. 20:41

Pintér Béla és társulata egyáltalán nem elégszenek meg annyival, hogy az éppen regnáló politikai elitet kigúnyolják.

2024. október 15. 20:41
null
Ács Dániel
Ács Dániel
444.hu

Nyitókép: Telex / Youtube-képkocka

„Ha Pintér Béla legújabb előadására, az Idegen testre beülne mondjuk, mit tudom én Rákay Philip és a Meseország mindenkié LMBTQ-aktivista szerkesztője, akkor egymás kezét izzadtra morzsolva, szimultán kapnának agyvérzést.

A korábbi előadásokra is igaz volt, de itt hatványozottan így van, hogy a magyar kultúrpolitika, ami aktívan igyekszik megfojtani Pintéréket és más független társulatokat, őszintén meglepődne, ha beülne egy Pintér-előadásra, mert azzal szembesülne, hogy bizonyos szempontból a jelenkor egyik legkonzervatívabb és leghatásosabb kritikusa Pintér Béla és társulata, akik egyáltalán nem elégszenek meg annyival, hogy az éppen regnáló politikai elitet kigúnyolják. Ennél jóval többről beszélnek Pintérék.

Az Idegen testben korunk hőse, Benjámin (Szabó Kimmel Tamás) a miniszterelnökség egyik közepes beosztású alkalmazottja sikeres nemváltáson esett át. Mostanra férfiasan szőrös mellkassal, sármos borostával és búgó orgánuma rendelkezik. Viharos párkapcsolatban él a miniszterelnökség másik férfi alkalmazottjával, Milánnal (Adorjáni Bálint). Jól élnek. A kormányzati pozíció mellé loptak maguknak építőipari vállalkozást, nagy házuk van hideg márvány padlóval, aranyozott korláttal. Ha úgy alakul Marbellára együtt utaznak Szijjártó Péterrel és Dzsudzsák Balázzsal. Egy a bökkenő, hogy a férfivé lett Benjáminban feltámadtak az anyai ösztönök, csillapíthatatlan vágyat érez, hogy gyereket szüljön. Az alaphelyzetet bonyolítja, hogy élettársa Dr. Csomós specialistánál már elköttette magát, így képtelen a nemzésre.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000113
2024. október 16. 01:33
🍓 ️ ­­É­­r­t­­­é­­­k­­­e­­­l­­d­­ ­­a­­­ ­­­s­­z­e­x­i­­­ ­­­p­­u­­­n­­c­­­i­­­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Martell 2
2024. október 16. 01:32
Az itteni libsi kommentelőket is jól megszokta rakni a többi buzi.
kobi40
2024. október 16. 01:32
Ennyi kretén idiótát?! Meg még ez a nyomoronc is?! Jézus, gyerele! Úgy kell Gálvölgyinek, beérkezett apályájsa legmélyére. 🤦‍♀️
dryanwolf
2024. október 16. 01:25 Szerkesztve
Ha úgy alakul, Marbellára együtt utaznak... "Én biztos vagyok abban, hogy (korunk hőse) Orbán Balázs is ott lesz velünk..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!