Eszkalálódik a háború a szomszédban, a Momentum megoldása: küldjünk fegyvert

2024. október 19. 17:38

A párt elnöke a legnagyobb természetességgel közölte céljaikat.

2024. október 19. 17:38
null

Nyitókép: Tompos Márton Facebook-oldala

A Mandiner is beszámolt róla hétfőn, hogy benyújtotta az orosz parlament alsóházához az Oroszország és Észak-Korea (KNDK) közötti átfogó stratégiai partnerségről szóló szerződés ratifikálásáról szóló törvényjavaslatot Vlagyimir Putyin orosz elnök. Az együttműködés az orosz-ukrán háború kimenetelére is hatással lehet.

A Momentum ötlete: küldjünk fegyvert

„Észak-Korea 12 ezer katonát, többek között különleges alakulatokat küld Ukrajnába – nyilván a póráz végét fogó Kína hozzájárulásával. Ez szervezett, állami részvételt jelent a háborúban egy európai ország ellen észak-koreai részről, Peking támogatásával. Az amerikaiak érthető módon vörös vonalat látnak, és a hírszerzési bizottság elnöke Bident azonnali lépésre szólítja fel” – szögezte le Facebook-oldalán Tompos Márton, Putyin bejelentése kapcsán.

A Momentum elnöke azonban itt nem állt meg. Közölte is követeléseiket a kormánnyal szemben, melynek első eleme: 

„küldjünk fegyvert a védekezéshez az ukránoknak”.

A politikus bejegyzését itt nézheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sagirdilsiz-2
2024. október 19. 21:14
Momentumos a sorozó bizottság előtt. - Ragozza el azt a szót, hogy államférfi. Momentumos: államférfi? állad férfi álla férfi
sexykitty-5000117
2024. október 19. 21:04
🍓 ️ ­É­­r­­t­é­­­k­e­­­l­d­­­ ­a­ ­­s­z­­­e­­­x­­i­­­ ­­p­­­u­n­­c­­­i­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
patópál
2024. október 19. 21:02
Szerintem fegyver helyett küldjük inkább Tompos Mártont Ukrajnába. Úgyis döcög mostanában a sorozás.
Akitlosz
2024. október 19. 20:59
Hát, állítólag tényleg mennek az észak-koreaiak. Állítólag Kurszk régióban Szudzsa felszabadítása lesz a dolguk. Még az idén. Azaz a "nemzetközileg elismert" Oroszországon belül maradnak. Jelenleg Vlagyivosztokban szerelik fel és képzik tovább őket. 12 000 abból 1500 különleges erő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!