Én azt hittem, ezek az urak büszkék rá, hogy a fiatal fiúkat a helyes útra vezetik

2024. október 28. 19:34

Egyszerűen nem értem. Miért nem állnak elénk, a társadalom elé ezek a kedves bácsik?

2024. október 28. 19:34
Paranoid Android
Paranoid Android
Pesti Srácok

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

„Teljesen normális, hogy ragaszkodunk az akár 14 éves és egy napos fiatal fiúk azon jogához, hogy szabadon, egyenlő jogok alapján létesítsenek szexuális kapcsolatot ezekkel a kedves bácsikkal. Ha ehhez szervezés kell, szervező kell, az is teljesen természetes, hiszen anélkül olyan kicsi az esélye, hogy a kedves bácsik és a fiatal fiúk egymásra találhassanak.

Persze semmiféle gond nincs azzal, hogy ezek a kedves bácsik és művészek, influenszerek rendszeresen találkoznak egymással és megbeszélik, hogy ki milyen partnert szeretne magának, mi a zsánere, ahogy azzal sem, hogy időnként nagyobb összejöveteleket szerveznek, ahol mindenki olyan kedves lehet a sok-sok fiatal fiúhoz, amennyire csak a pénztárcája engedi.

Mondom, egyszerűen nem értem. Miért nem állnak elénk, a társadalom elé ezek a kedves bácsik? Miért nem mondják ki, büszkék rá, hogy sok száz fiúhoz voltak már kedvesek az életük során? Hiszen szerintük ezt nem csak egyszerűen szabad tenni, hanem egyenesen nemes, egészséges cselekedet. A közösségüknek meg ünnepelnie kellene őket. De lapítanak. Én nem is értem. Esetleg mégis tudják, hogy mi folyik és tudják, hogy micsoda ocsmány bűnökről van szó?”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herden100
2024. október 28. 21:24
😡 vm.tiktok.com/ZGebFk4Vc/
sexykitty-5000128
2024. október 28. 21:20
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­­é­­­k­­­e­­­l­­d­ ­a­ ­s­­z­­­e­­x­i­­­ ­­p­­­u­­­n­­c­­i­­m­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
Akitlosz
2024. október 28. 21:19
"Egyszerűen nem értem. Paranoid Android" Nem csoda. A megértésre nem programozzák be a paranoid androidokat.
herden100
2024. október 28. 21:18
🤍 m.youtube.com/watch?v=AHqj6e7wKEs&t=21s&pp=ygUVSGVhbGluZyBlbmVyZ3kgY2hyaXN0
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!