Nyomozás indult Lakatos Márk ügyében – az influenszer is reagált a vádakra

2024. október 27. 12:25

Ábrahám Róbert, a Renitens YouTube-csatorna riportere Osváth Zsolt, illetve Lakatos Márk miatt ment el a héten az ügyészségre

2024. október 27. 12:25
null

Nyitókép forrása: Képernyőkivágás / Mandiner

Ahogy azt a Mandiner is megírta: Ábrahám Róbert a Lakatos Márk-ügy elhallgatása miatt szervezett tüntetést szombaton a Batthyány térre. Az újságíró-műsorvezető a Fővárosi Főügyészségen nyújtott be iratokat a közismert homoszexuális influenszer ellen, aminek következtében a rendőrség elindította a nyomozást. Az eset kapcsán Pottyondy Edina és Mérő Vera is megszólalt.

A történtekre az Instagrammon reagált Lakatos Márk. Közleményét – Lakatos kérésére – változtatás nélkül közöljük:

„Az elmúlt napokban olyan súlyos és alaptalan vádak célpontjává váltam, amelyek teljesen ellentétesek mindazzal, amit képviselek. A leghatározottabban visszautasítom ezeket az állításokat. Mivel állítólag büntetőeljárás indult az ügyben ismeretlen tettes ellen, a hatóság kérdéseire készséggel válaszolok, velük teljes mértékben együttműködök. A közösségi médiában, valamint egyes sajtóorgánumokban megjelent rágalmazásokat a leghatározottabban visszautasítom. Hálás vagyok azoknak, akik ebben a nehéz időszakban mellettem állnak és bíznak bennem. Hiszem, hogy az igazság mindenki számára nyilvánvalóvá válik” – írta Lakatos Márk.

Az ügy előzménye

Ábrahám Róbert, a Renitens YouTube-csatorna riportere Osváth Zsolt, illetve Lakatos Márk (közismert homoszexuális influenszerek) miatt ment el a héten az ügyészségre – számolt be a Magyar Nemzet.

Ábrahám Róbert egy hónapja tette közzé azt a videót, amelyben Osváth Zsoltról beszél. Majd e héten töltötte fel legújabb videóját, amelyben Lakatos Márkról esik szó. Ábrahám szerint „azok a szörnyek, akik a tengerentúlon buknak most le, semmiben sem mások, mint az itthoniak, csak abban, hogy nem voltak annyira pofátlanok, hogy gyermekvédelmi tüntetést szervezzenek”. Ábrahám

emberkereskedelem, gyermekprostitúció és erőszak vádjával iratokat nyújtott be a Fővárosi Főügyészségre Osváth Zsolt és Lakatos Márk ellen.

Utána így fogalmazott közösségi oldalán: „Lehet, hogy a celebek meg a sajtó hallgat, de az ügyészség nem. További intézkedések céljából megküldték a bizonyítékokat a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak. Ez a Lakatos-ügy.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2024. október 27. 14:36
A liberális világbán minél undorítóbb valaki, annál hősiesebb pózban mutogatja magát, mint nagy ellenálló. ( A pedofília kísértésének azért nem tudott ellenállni)
5m007h 0p3ra70r
2024. október 27. 14:26
Tiszaszopon nem értik mi a feladat. Menjenek-e valamilyen székház elé vagy ne?
luxusbatar
2024. október 27. 14:21
Hehehe! Nem zörög a haraszt...
sexykitty-5000126
2024. október 27. 14:18
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­é­­k­­­e­l­d­ ­­a­ ­­s­­z­e­­x­­­i­ ­p­­­u­n­c­­­i­­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!