Eluralkodott a világháborús pánik Amerikában: hozzáláttak Magyarország felkészítéséhez

2024. október 15. 10:58

Érkezhetnek Kecskemétre a nukleáris harci repülőgépek.

2024. október 15. 10:58
A McDonnell Douglas F-15 Eagle aircraft of the United States Air Force participates in the Tactical Leadership Programme in Albacete, Spain, on September 24, 2024.

Nyitókép: Urbanandsport / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Az Egyesült Államok az egyik európai katonai támaszpont kibővítését tervezi, hogy nukleáris harci repülőgépeket telepítsen a lehetséges orosz fenyegetés ellensúlyozásaként – írta a The Telegraph.

A kormányzati beszerzési szerződések szerint az Egyesült Államok az európai védelmi kezdeményezésének részeként a kecskeméti légitámaszpont korszerűsítését tervezi.

A projektről szóló online közlemény leírja, hogy a bővítés NATO taktikai vadászrepülőgépek és stratégiai szállító repülőgépek elhelyezéséhez szükséges. A munkálatokat azon figyelmeztetések után kezdték meg, amelyek szerint Oroszország az évtized végére készen állhat a háborúra.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kokrowatz-0
2024. október 15. 13:15
meg lesz ez magyarázva úgy, hogy a fideszes gyomor is bevegye.
2024. október 15. 13:12 Szerkesztve
Hivatalosan nincs olyan kifejezéa, hogy nukleáris harci repülő. Nem hivatalosan is csak az idióták használják, illetve azok, akik manipulálni akarják az idióta vag, szoponc közönségüket. Atok a szerencsétlen agyatlanok, akikegyenesen nukleáros fegyverek magyarországi telepítéséről beszélnek meg szánalomra méltóak...
genusnexxt
2024. október 15. 13:11
Atomhatalomnak lenni jó. Nekünk ingyen is összejöhet, ami remek. Ez a konnektivitaselmélet, barátai vagyunk az USAnak és putlernek is peniszleső Buksikáim. #pedofidesz
Beszélgető
2024. október 15. 12:53
Nem lenne itt az ideje egy népszavazásnak arról, hogy atomfegyvereket telepíthessenek az országunkba?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!