Elárulta az igazgató: ezt akarja a kormány (VIDEÓ)

2024. október 19. 13:27

A közös célok lebegnek a kormány szeme előtt.

2024. október 19. 13:27
null

Nyitókép: Menczer Tamás Facebook-oldala

„A nemzeti konzultáció intézményét a brüsszeli és a hazai baloldal is kritizálja, mert nekik az a demokráciafelfogásuk, hogy az embereket nem kell megkérdezni” – fejtette ki Menczer Tamás a közösségi oldalára feltöltött videóban.

„Hát nehogy már elmondják, hogy mit gondolnak. Az olyan furcsa. Tudják, van az a futballista, akit a játékban csak a labda zavar. Van az a politikus, akit a demokráciában csak az ember zavar” – tette hozzá a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a baloldalra utalva, amely a kormánypárti politikus szerint attól tart, hogy az emberek „még a végén véleményt mondanak”. 

Aztán akkor mi lesz? Ők ott, az elefántcsonttoronyban, Brüsszelben majd megmondják, hogy milyen jó a háború, milyen jó a bevándorlás, milyen jó a blokkosodás, milyen jó a 13. havi nyugdíj elvétele, satöbbi”

– folytatta Menczer Tamás, aki hangsúlyozta: a kormánypártok nem így gondolkodnak, hanem arra törekszenek, hogy a közös célok elérése érdekében egyetértési pontokat és új egyezséget alakítsanak ki a magyar emberekkel.

 

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2024. október 19. 14:16
2006-ban azt mondta Gyurcsány "nem fog fájni" de nagyon fájt mindenkinek még neki is mert azután repült. mi meg repültünk a csődbe ez olyan libsi specialitás az IMF kedvence.
states-2
2024. október 19. 13:50
A komcsit a választó zavarja a legjobban.
sexykitty-5000117
2024. október 19. 13:31
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­é­­­k­e­­­l­­d­­ ­­a­ ­s­z­e­x­i­­­ ­­p­­u­n­­c­­i­­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!