Bayer Zsolt megtalálta: ő Manfred Weber a Harry Potterben (VIDEÓ)

2024. október 14. 06:21

„Féregfark. Na, az maga a Weber. Úgy, ahogy van” – az újságíró is értékelte röviden az EP-vitát.

2024. október 14. 06:21
null

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

 

Mint a Mandiner olvasói emlékezhetnek, Orbán Viktor miniszterelnök strasbourgi felszólalásában remek választ adott többek között Manfred Weber és Ursula von der Leyen kiritikáira is.

A német kommentelők egyenesen imádták, ahogy a kormányfő szétszedi Von der Leyent és Webert.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Webernek: A harag rossz tanácsadó

Emlékezetes: miután Manfred Weber személyes megjegyzést tett a magyar miniszterelnökre, Orbán Viktor válaszában rámutatott: „A harag rossz tanácsadó. Tudjuk, mi a konfliktus oka közöttünk. 2018-ban jelentős szerepet játszottam abban, hogy ön nem lehetett bizottsági elnök. Én támogattam volna önt. Meg is ígértem, hogy támogatni fogom, csak

ön azt nyilatkozta utána, hogy nem akar a magyarok szavazatával bizottsági elnök lenni. Hát nem lett”

– mutatott rá a kormányfő, hozzátéve: „Ott akar ülni abban a székben, ahol most Ursula von der Leyen ül. Miattam nem ül ott, ezért haragszik rám. De ezen én nem tudok segíteni” – fogalmazott a kormányfő.

A miniszterelnök említett válaszát Webernek itt nézheti vissza:

Bayer Zsolt: Féregfark. Na, az maga a Weber

„Én ezt a kis konfliktust '18 óta tudom, hogy Weber hogy s mint, meg miért, meg miért nem” – reagált a kormányfő és Manfred Weber EP-s csörtéjére Bayer Zsolt a vasárnapi Bayer Showban. Mint a műsorvezető fogalmazott:

az akkori német kancellárasszony tiltakozott eredetileg kézzel-lábbal az ellen”, hogy Manfred Weber valaha bizottsági elnök legyen. „Merkel kancellárasszony jobban ismerte ezt az alakot” – mutatott rá.

Bayer aztán egy meglepő hasonlattal is előrukkolt. „Ha a Harry Pottert megnézik, abban van egy szereplő. Úgy hívják, hogy Féregfark. Na, az maga a Weber. Úgy, ahogy van. Mintha róla mintázták volna” – mutatott rá.

Hozzátette: „Fölszólal, öregem, és ilyeneket beszél, hogy a Fidesz nem nyerte meg az EP-választást.” Majd aláhúzta: „Akkor ki nyerte? Teljesen más mozit nézünk itt?”

Bayer Zsolt értékelését 3. perc 38-tól nézheti vissza:

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szintetikus
2024. október 14. 08:11
bájer a pársaszájú vérmágus XDD
sexykitty-5000110
2024. október 14. 08:08
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­­é­­k­­e­­l­­d­­ ­a­­ ­­­s­­­z­e­­x­­­i­­ ­­p­­u­­n­­c­i­­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
iphone-13
2024. október 14. 08:07
OCSMÁNY PATKÁNYT A SAJÁT HAZÁJÁBAN IS UTÁLJÁK. RÉGEBBEN AZ ILYEN TETVEKET FELAKASZTOTTÁK. EZ A GAZEMBER IS RÁSZOLGÁLT MÁR. WEBER EGY UTOLSÓ TEHETSÉGTELEN ALJAS FÉREG.
Kristály
2024. október 14. 07:49 Szerkesztve
A mi 52% szavazatunkkal Orbán Viktor csúcsra viszi az országot, harcol a hazáért. Csúcs. Nagyon tettszik ahogyan kapkodják a levegőt ahogy sátán helytartóit megalázzák az igazsággal. Az 52% többet kell emlegetni az nekik egy pofon.A történelem csúcsa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!