Az ítélettől és annak következményeitől függetlenül is büszke vagyok a fiúkra

2024. október 17. 13:30

A mai, Fekete-Győr Andrást és Szarvas Koppány Bendegúzt érintő ítéleteket hallván minden jóérzésű ember keze ökölbe kell, hogy szoruljon.

2024. október 17. 13:30
Donáth Anna
Donáth Anna

Nyitókép: MTI / Mónus Márton

„A mai, Fekete-Győr Andrást és Szarvas Koppány Bendegúzt érintő ítéleteket hallván minden jóérzésű ember keze ökölbe kell, hogy szoruljon. Mert messzemenőkig igazságtalan, kicsinyes és felesleges. 

2018 decemberében, a rabszolgatörvény elleni tiltakozásokon több tízezren vettek részt. A nagy hidegek ellenére napról napra egyre többen és egyre ingerültebben. Mi is ott voltunk. Minden nap az elejétől a végéig. A momentumosok mindig vállalják a tetteikért a felelősséget, de senki se gondolhatja komolyan, hogy a kiszabott büntetés aranyos az elkövetett cselekménnyel. Ez nem más, mint kicsinyes bosszú. És példastatuálás mindazok számára, akik jogos felháborodásból tüntetésre mennének. 

Az ítélettől és annak következményeitől függetlenül is büszke vagyok a fiúkra. Mert tettük nem volt társadalmilag veszélyes – politikai kiállásuk ezzel szemben társadalmi kötelesség. Több ilyen bátor politikusra van szüksége Magyarországnak, nem kevesebbre.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states-2
2024. október 17. 15:03
Ja, emlékszem, Kun Béla és Szamuely is büszke volt a vörös terrorra.
blanconegro
2024. október 17. 14:59
Büszke vagy a hülyékre. Gratulálok. Régen börtönben kéne rohadnod, vagy inkább egy fán lógnod te kibaszott magyargyűlölő rohadék.
krupps
2024. október 17. 14:57
Naná, hogy a sikkasztó zsidrák dédunokája a többi zsidó szar bűnözőre büszke. Ez a két kis nyikhaj faszszopó is hálát adhat jahvénak, hogy nem kaptak egy sallert a rendőröktől.
Obsitos Technikus
2024. október 17. 14:49
Nem attól függetlenül, hanem azért. Bűnözők fattya mi másra lenne büszke, ha nem bűnözőkre?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!