A DK-s Kiss László letartóztatásban marad

2024. október 07. 08:38

A rács mögül küldte ki a meghívókat a korrupcióval vádolt kerületvezető.

2024. október 07. 08:38
null

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

 

Hónapok óta letartóztatásban van Kiss László, Óbuda DK-s polgármestere, akit a nyáron újraválasztottak, mint ismert, a kerületvezetőt korrupcióval gyanúsítják több más kerületi politikussal együtt és december közepéig egészen biztosan letartóztatásban marad. 

Ezt is ajánljuk a témában

Bár Kiss kérvényezte, hogy a kerületi képviselő-testület alakuló ülésére engedjék ki, ezt a napokban elutasították. 

A 444 információi szerint az ülést a korelnök vezeti majd le, erre a kerületi SZMSZ lehetőséget biztosít, hiába szól a törvény úgy, hogy ezt a polgármesternek kell megtennie, a Kormányhivatal előzetes jogértelmezése szerint korelnökkel is rendben megalakulhat a képviselőtestület. Kiss László a fogdából küldte ki a meghívókat és tett javaslatot, kit szeretne alpolgármesternek. 

Ezt is ajánljuk a témában


 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. október 07. 10:20 Szerkesztve
Kiss László politikai fogoly ő szerinte. Remélem bőven jut neki fogolyhús. Laci bácsiról jutott eszembe az a régi vicc amikor az egyik pártag meghívja a pártelitet vendégségbe. Mivel a papagája fasiszta, mert állandóan azt mondogatja le van szarva kommunizmus, le van szarva a kommunizmus! Óvatoságból beteszi a papagájt a hűtőbe, nehogy elszólja magát. Éjfélfelé elfogyott bent a pezsgő, az egyik párttitkár kijött keresni. Kinyitotta a hűtőt, hát mit látnak bolsevik szemei: Egy összefagyott papagáj lógó orr-ral és szárnyakkal a következőket mondja bűnbánóan: Éljen a párt, éljen a kommunizmus! Nem akarok többé Szibériába menni!
2024. október 07. 09:57 Szerkesztve
Murphy törvénye : minden ember addig emelkedik a ranglétrán , amíg el nem éri saját alkalmatlansági szintjét .
janos14
2024. október 07. 09:37
A fogdából lehet e-mailezni? Esetleg Zoom, vagy Teams meetingelni is lehet?
belabarva
2024. október 07. 09:32
Óbuda lakosságának Kiss kell. Szeretik és tisztelik,újra is választották meggyöző többséggel. Azonnal engedjék szabadon , hogy imádott kerülete és lakossága érdekében a legjobb tudása szerint szolgálhasson.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!