A 444 rögtön pajzsra emelte az Orbán Viktorra rárontó DK-s aktivistát (VIDEÓ)

2024. október 10. 07:20

A DK-s képviselőnek egyértelmű a célja: megdönteni Orbán Viktor rendszerét.

2024. október 10. 07:20
null

Nyitókép forrása: A 444 Youtube-oldala

Ahogy lapunk arról korábban beszámolt, Orbán Viktor nemzetközi sajtótájékoztatóját megzavarta Gyekiczki Márton, a Demokratikus Koalíció érdi önkormányzati képviselője. A baloldali aktivista játékpénzt akart szórni a miniszterelnökre, ám ezt a helyszínen lévő biztonságiak hamar megakadályozták. Miközben kivezették őt a teremből, hangos bekiabálásokkal próbálta megszakítani Orbán Viktor beszédét.

A 444 kapva kapott is a lehetőségen, és rögtön az akció után interjút készített a fiatal „DK-s titánnal”, aki a jelek szerint kifejezetten büszke volt az akciójára.

A céljaim világosak, megdönteni Orbán Viktor rendszerét

– mondta Gyekiczki.

Mivel a nemzetközi sajtó is rögtön felkapta a hírt, az aktivista szerint az akció elérte a célját. A 444 riportere kíváncsi volt arra, hogy vajon fiatalként Gyekiczki miért pont a Demokratikus Koalíciót választotta.

Ma Magyarországon, fiatalnak, idősnek, középkorúnak baloldaliként egyedül a DK a megoldás

– válaszolta a politikus.

Az interjúról készült videót itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2024. október 10. 12:18
Erre a sötétségre csak egy idézettel tudok reagálni: "Ne bántsátok, nincs ki a négy kereke!" dk szektás idióta! Azérz azt is megnézhette voplna mielőtt faszságokatbeszél, hogy 2010 óta mennyivel nőtt az ország vagyona! Baromarcú, ennyit a kiárusításról! Ő a legjobb példája annak, hogy a 19 évesek semmit sem emlékeznek gyurcsány rendszerére!
Doktor Doktorovics
2024. október 10. 11:55
Hát, rohadjak meg, ha ezt a csókát nem kívülről rakták a dékába, mint korábban Karácsonyt az LMP-be. Ha igen, akkor forgatókönyv ugyanaz lesz, mint ami volt: szép csöndben pacifikálni a pártot, hogy kiherélve nyugalomra térjen a liberális egységfront kebelében.
pepepapa
2024. október 10. 11:30
Szerencsétlen majom Dobrev bohóca.
sexykitty-5000107
2024. október 10. 11:28
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­­é­­­k­­e­­­l­­d­ ­a­ ­­­s­z­e­x­­­i­­ ­p­­u­­­n­­­c­­i­­m­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!