Új szint: Dobrev Klára „fideszes pedofilhálózatról” elmélkedik a mentelmi joga kapcsán

2024. szeptember 01. 08:06

Nehéz, nagyon nehéz Dobrev sorait olvasni.

2024. szeptember 01. 08:06

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Az Index arról ír, hogy Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) politikusa és európai parlamenti képviselője a közösségi oldalán reagált,

miután kiderült, hogy a bíróság mentelmi jogának felfüggesztését kérte.

Dobrev szerint „alaposan melléfogtak a Fideszben″, ha azt hiszik, hogy el lehet hallgattatni. A politikus örül, és megköszönte Pölöskei Gáborné Áder Annamária feljelentését, mivel szerinte így ismét napirendre kerülhet a bicskei pedofilbotrány, írják. Emlékeztetnek: a volt államfő, Áder János testvére azért indított büntetőeljárást a DK politikusa ellen, mert azt állította, hogy bűnös a pedofilbotrányban.

Dobrev szerint nemes egyszerűséggel a „fideszes pedofilhálózat miatt” kezdeményezték mentelmi jogának felfüggesztését. 

„Az Orbán-család közeli barátjának számító K. Endre ügyében nem született volna kegyelmi határozat, főleg nem, ha azt egyszer korábban már az igazságügyi minisztérium nem javasolta, ha nem a legfelső szintről szólnak oda. 

Sejtjük, hogy Orbán tudott a pedofilsegítő kegyelméről, és ő hagyta azt jóvá. 

Ahogy világosan látszik az is, hogy egy egész hálózat működött azért, hogy a fideszesek szemében »saját brancsukhoz« tartozó embereket még a legförtelmesebb bűnökből is tisztára mossák” – írja Dobrev Klára a Facebookon.

Az Index emlékeztet: Áder János testvére még idén márciusban magánindítványként tett feljelentést Dobrev Klára ellen, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétsége miatt. A politikus azt állította, hogy Pölöskeiné Áder Annamária bűnös a pedofilbotrányban, mivel a volt államfő húga a főváros Oktatási, Gyermek- és Ifjúságvédelmi Főosztályának a vezetőjeként tudott a bicskei pedofil igazgatóról, de mégsem tett semmit.

A volt államfő testvére egyértelműen rágalmazásként értelmezte Dobrev Klára kijelentését. A bíróság indítványát Dobrev Klára mentelmi jogának felfüggesztésére az Európai Parlament elnöke plenáris ülésen jelenti majd be, az indítványt a Jogi Bizottsághoz utalják.

Az Index megírta: Dobrev Klárát meghallgatja a bizottság, így lehetősége lesz előterjeszteni a tárgyhoz tartozónak ítélt bármely iratot vagy egyéb írásos bizonyítékot. 

A DK politikusa ugyanakkor nem vehet részt a mentelmi joga felfüggesztésére vagy fenntartására irányuló kérelemmel kapcsolatos vitán. 

A bizottságnak 25 tagja és 24 póttagja van – köztük egy magyar póttaggal, Schaller-Baross Ernővel.

A bizottság zárt ülésen tesz majd határozati javaslatot, amelyben a mentelmi jog felfüggesztésére vagy a kérelem elutasítására tesz ajánlást. Ezután a bizottsági határozatot követő plenáris ülésen az Európai Parlament egyszerű többségi szavazással határoz. Az elnök végül haladéktalanul közli a parlament határozatát az EP-képviselővel és az illetékes tagállami hatósággal. A büntetőeljárás a mentelmi jog felfüggesztéséről szóló határozat kézbesítését követően Magyarországon folytatható. 

Korábban Gy. Németh Erzsébetnek, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselőjének is odalett a mentelmi joga ebben az ügyben,

írja az Index.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2024. szeptember 02. 08:34
Dobrev Klára a söpredk vezetője, egy sötét gazember. Megdöbbentő, hogy meddig süllyedt ez a komcsiivadék.
Krupp Skya
2024. szeptember 01. 20:35
F.Pipi 2024. szeptember 01. 13:52 Értékelhetné Gyurcsány jobban a szexi punciját, akkor talán lecsillapodna. Unknown 2024. szeptember 01. 13:34 A Jó Isten így bünteti a balokdalt Gréczit mikroszkópikus fasszal Dobrev Klárát hatalmas nagy picsával áldotta meg : Legyetek boldogok baloldali gyermekeim! Azért hogy ne legyenek elkeseredve Dobrev Klárának küldött 5 kg timsót Gréczinek meg egy nagyítót.
zsolti123
2024. szeptember 01. 14:56
A pedofilbotrány gyanúsítottjának nevelőanyja, Győrffyné Molnár Ilona közösségi oldalán ismerőse Molnár Gyula korábbi MSZP-elnöknek és Orosz Anna momentumos országgyűlési képviselőnek --- A masszőrként dolgozó, pedofíliával gyanúsított, pedagógiai asszisztens készíthetett PR-filmeket a DK-s László Imre önkormányzatának + videó A 2019-es önkormányzati választás után kezdett emelkedni a pedofíliával gyanúsított őrizetbe vett férfi cégének bevétele. A profit nulláról milliósra nőtt, amióta a baloldal vezeti a kerületet. László Imréék hallgatnak az ügyről. magyarnemzet.hu/belfold/2024/03/a-masszorkent-dolgozo-pedofiliaval-gyanusitott-pedagogiai-asszisztens-keszithetett-pr-filmeket-a-dk-s-laszlo-imre-onkormanyzatanak-video - A Sokfilm Bt. éppen a DK-s László Imréék regnálása alatt kezdett egyre inkább gyarapodni pénzügyileg. A cég másik tulajdonosa a gyanúsított nevelőanyja. Győrffyné Molnár Ilona volt egyébként a felelős hosszú éveken keresztül az óvodákért is.
zsolti123
2024. szeptember 01. 14:54
Dobreva azzal gyanusítja az ellenfelét, amit ők űznek: Pl. erről is számot kellene adni: A már nem is annyira rejtőzködő "DK-s pedofil maffia" : Gyurcsány(DK)-> dr László Imre(DK-polg.mester és volt kórházig.)-> Győrffyné Molnár Ilona ->Győrffy Péter óvóbácsi->pedofilia magyarnemzet.hu/belfold/2024/03/ujabb-megdobbento-reszletek-az-ujbudai-pedofilbotranyrol-video
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!