„Többet tudok a munkáslétről, baszod, mint te, te ócska politikai megélhetési kamumelós, milliókért a kupoldában” – kegyetlenül egymásnak esett az ellenzék két vezéralakja

2024. szeptember 03. 17:28

Ez elég jól magyarázza, hogy miért tart ott az MSZP, ahol – írta Facebook-oldalán Lattmann Tamás nemzetközi jogász.

2024. szeptember 03. 17:28
null

Nyitókép: Facebook

Komoly kommentharc bontakozott ki kedden Gelencsér Ferenc korábbi Momentum-elnök Facebook-oldalán; az országgyűlési képviselő arról számolt be, hogy míg a Magyar Rádió épületét próbálta „megvédeni”, addig egy kamion el akarta ütni őt és társait. A bejegyzéshez Komjáthi Imre MSZP-társelnök is hozzászólt, aki sokkal több józanságot kért a momentumos politikusoktól. Mint írta, a kamionsofőr egy munkavállaló, aki a munkáját akarta végezni.

Ő nem politikai ellenfél! Láncoljátok oda magatokat! Feküdjetek ki az útra! De ne nyúljatok a dolgozó emberhez! Ez most így hiba volt”

– írta az MSZP leköszönőben lévő társelnöke, majd azzal folytatta, hogy ilyen helyzetben sokkal nagyobb felelősségük van az országgyűlési képviselőknek, nekik kell kezelni a konfliktust, amit ráadásul nem is a kamionos okozott. 

Szóval nem politikai okból gyakoroltam kritikát”

– jegyezte meg Komjáthi Imre. 

Ekkor jött a kormánypártisággal nehezen vádolható Lattmann Tamás: a nemzetközi jogász azt kommentelte, vajon az MSZP-s politikus honnan tudja, hogy a kamionos munkavállaló, majd feltette a kérdést: nem lehet-e, hogy az övé a kamion? 

Szóval tőkés, kizsákmányoló is lehet akár...  Ne szórakozzunk már... És akkor mi van, ha munkavállaló? Akkor elkövethet bűncselekményt???

– háborodott fel Komjáthi álláspontján a nemzetközi jogász. 

A dolgok ezek után szabadultak el, ugyanis az MSZP társelnöke válaszában azt írta: „messze áll a gondolkodásunk egymástól és más közegben szocializálódtunk. Ezért megértem, hogy nem érted.” Lattmann sem maradt adós a válaszával, pár percen belül kikérte magának az általa undorítónak vélt személyeskedést. 

Akkor csak FYI: én az apám esztergályosmúhelyében nőttem fel, és ott dolgoztam egyetemista koromig, amikoris a jogi egyetem mellett ügyvédi irodákba mentem át. Többet tudok a munkáslétről, baszod, mint te, te ócska politikai megélhetési kamumelós, milliókért a kupoldában”

Lattmann a kommentharcról print screent is készített, amit közösségi oldalán is megosztott, azzal a szöveggel, hogy nagyon-nagyon utálom a személyeskedést, különösen, ha ennyire alacsony szívonalon csinálja valaki, de EZ elég jól magyarázza, hogy miért tart ott az MSZP, ahol.

Értem én, hogy hirtelen kétségbeesetten megélhetésivé vált a balossági verseny, de azért nem kéne eszét veszítenie mindenkinek. Meg most már rég késő, elvtársak.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Francesca Rivafinoli

Mandiner

Idézőjel

A sztárpedagógus felvetése könnyedén bekerülne egy „Tíz mondat, amellyel csökkentheted a tanári szakma presztízsét” című összeállításba.

 

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hajnóczi Kristóf
2024. szeptember 04. 12:06
Ennek a jelentéktelen, színvonaltalan és érdektelen szovjet-izraeli szájkaraténak a hátterében közben elkezdődött a katolikus egyetem városi campusának építése, az ellen tiltakoznak Galacsinék?
Héja
2024. szeptember 04. 07:26
"Baszod" Lattman, te vagy egy nemzetközi jogász?
Syr Wullam
2024. szeptember 04. 06:38
Jó a pogram, csak sok köcsög van. 😁😁😁
ihavrilla
2024. szeptember 04. 04:47
Baszod anyádat Lattmann, miért követne el bűncselekményt a sofőr?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!