Sebestyén Balázs élő adásban mondta be: „Kimegyek, fogok egy sörétes puskát és lelövöm”

2024. szeptember 03. 21:34

A műsorvezetőt a szomszéd ugató kutyája dühítette fel.

2024. szeptember 03. 21:34
null

Nyitókép: Facebook

Hatalmas feháborodást váltott ki Sebestyén Balázs keddi kijelentése: a Rádió1 műsorvezetője a reggeli műsorban elmesélte, hogy órákon át ugatott egy kutya a szomszédjában, emiatt nem tudott rendesen aludni. Többek között felvetette, legközelebb ketaminos húst ad majd az állatnak. Bár elmondta, alapvetően imádja az állatokat, az éjjel annyira zavarta a kutya vonyítása, hogy megfordult a fejében, lelövi azt egy sörétes puskával. 

Gyerekek, egy mocskos kutya ugatott az erkélyem alatt, két és fél, három órát. Én nem tudom, kié, de én ma átmegyek és megölöm [...] nem tudom, kinek a kutyája, de miért nem szól rá, ha két és fél órán keresztül vonyítva ugat? [...] Volt egy időpont, hogy mondom kimegyek, fogok egy sörétes puskát és lelövöm”

– mondta a műsorvezető. 

Sebestyén beszélgetőpartnere, Rákóczi Ferenc a műsorban úgy reagált, az ebet a saját gazdája zárhatta ki, hogy ő nyugodtan aludhasson. Sebestyén szerint olyan hangos volt a kutya, mintha az agyában ugatott volna.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2024. szeptember 05. 01:28
>>SpaniferRoland5m007h 0p3ra70r 2024. szeptember 04. 07:43 DDDDD.te kretén a te bajod hogy gettóban élsz és ezeket éled meg nap mint nap,ő azért költözött az aglomerációba,hogy ennek ne legyen a részese,vágod bazdmeg?<< Én falun lakom buksika, saját házat építettem, hogy nyomoronc fajtádtól távol legyek. Amit leírtam az egy random belvárosi lakás egy városban. Tehát szerinted pl. Veszprém belvárosa gettó. >>namost a kurva anyjának ugasson az a geci kutya egész éjjel ,mint mikor a köcsög kisgyerek körülötted futkorászik az étteremben és óbégat de a mocsok szülei nem szólnak rá<< Namost amikor a kutya ugat, akkor kommunikál. Amikor a gyerek futkos az étteremben az meg nem, csak nevelte meg a bibsi libsi anyja meg az apja, de lehet hogy csak a játszótérre kellene menni vele étterem helyett, mert a nagymozgásigényét kellene kielégíteni. Kevés ilyen ostoba sötét fasz van mint te, amelyik agresszívan forszolva dicsekszik azzal, hogy mennyire kretén.
Gaz_pacho
2024. szeptember 04. 12:18
Mindkét szomszédomnak van 1-1 és a szembe szomszédnak is van 2 kutyája. Egész éjjel ugatnak. Az egyik szomszéd eladta a házat, kérdeztem az új szomszédot, van kutyája, Nincs... ( Hála istennek) de akarok egyet ..... :O
sober
2024. szeptember 04. 08:15
ez a Balázs, (csak néhány mondatot hallottam tőle! pl. mikor a kis duci kolumbiait manipulálták azzal a másik degenerálttal (vad?) ) egy értelmes és ezért nagyon veszélyes, kártékony koma néha, DE a nyugodt pihenéshez még neki is joga van! Igenis a kutya gazdája a feltétlen felelős! Csahogy ez a degenerált világ lassan több jogot ad az állatoknak mint az embernek! Itt is ez jön ki! balázs kóvályog a fáradtságtól, a kutya meg nyugodtan alszik nappal, mivel éjszaka jól kiszórakozta magát! Emberek ébresztő!!!!! A kutyát a gazdája vigye az ágyába és a takaró alatt engedje ugatni!! idióta világ!
vanced
2024. szeptember 04. 08:11
Bár kifejezetten antipátiával viseltetek Balázzsal szemben, de itt semmi megbotránkoztatót nem tett, pedig szokott. Gondolom nincs sörétes puskája. Ha mégis, akkor más a helyzet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!