Olyan kijelentést tett az RTL egyik műsorvezetője, hogy a kommentelők tették helyre

2024. szeptember 03. 21:12

„Szomorú az RTL részéről, hogy nem érdekli őket a nézők véleménye, és mindent ugyanúgy csinálnak, mint tavaly” – írta egyikük.

2024. szeptember 03. 21:12
null

Nyitókép: képernyőfotó / RTL

Alighogy elkezdődött az RTL Klubon az amúgy is sokszor megbotránkoztató Sztárbox újabb évada, a műsor ismét botrányba fulladt. A Bors beszámolója szerint ugyanis már az első adás kiverte a biztosítékot a nézőknél, amikor

a műsorvezető számon kérte az orvosokat, miért viszik el a sérültet.

A vasárnapi adásban többek közt Miller Dávid és Varga Ádám estek egymásnak. Előbbi gyakorlatilag kiütötte ellenfelét, mire jött az orvosi stáb megnézni, hogy minden rendben van-e Vargával. Miller is sportszerűen lecsekkolta ellenfelét, és a későbbiekben is korrekten nyilatkozott róla, a Bors szerint azonban Héder Barna reakcióján nem tudják túltenni magukat a nézők.

A portál kifejti: az történt ugyanis, hogy a műsorvezető éppen Millerrel csinált interjút, miközben az orvosi csapat Vargát támogatta le a ringből, amikor Héder Barna odaszólt, hogy ne vigyék már el, mert vele is beszélni akar.

A történteken a nézők teljesen kiakadtak, valaki azt írta: „Rohadt idegesítő ez a szervezés. Kifekszik a földre a pali és nem fektetik el oldalra, hanem nézik. Kérdezi a Barna, hogy most miért megy el? Nem is tudom, lehet mert az orvosok megnézik még egyszer. Komolyan ez olyan idegesítő!”

Egy másik kommentelő pedig megjegyezte: „Szomorú az RTL részéről, hogy nem érdekli őket a nézők véleménye, és mindent ugyanúgy csinálnak, mint tavaly”.

Mint ismert: Tavaly 10 millió forintra büntette a csatornát a Média- és Hírközlési Hatóság a Sztárbox miatt.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wadcutter
2024. szeptember 04. 06:36
az emberélet nem fontos, csak a PÉNZ, PÉNZ, és még több PÉNZ
paracelsus-2
2024. szeptember 04. 02:35
Megbotránkoztak a szutykok a tuskón. Magánügy.
Oldalkosár
2024. szeptember 03. 23:58 Szerkesztve
Végre...elindult a két nagy kercsatorna őszi idénye. Már nagyon vártuk! A "független objektív" reteklubbon ostoba szenzációhajhász sztárbox celebhow, a kormánypárti tv2-ön, amely régebben a "család televíziójaként" aposztrofálta magát, meg ordenáré csábítós, megcsalós "párkereső" trashreality. És a nép kajálja. Gratulálok! Ilyenkor azért bizonyos szempontból visszasírom a nyolcvanas éveket. Aztán csak nem csodálkozni, ha az utca emberét arról kérdezik, kikre emlékezünk okt. 6-án, vagy mit ünneplünk márc. 5-én és fingja nincs róla.
2024. szeptember 03. 23:06 Szerkesztve
Kik néznik még a gagyi RTL-t?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!