Orbán Balázs odaszúrt Magyar Péternek, miután a Tisza elnöke bejelentette: tüntetést szervez a közmédia elé

2024. szeptember 25. 11:09

„Biztos tiltakozni akar, hogy hogyan merték őfelségét meghívni vitázni egy műsorba” – reagált Magyar Péter fenyegetőzésére Orbán Viktor politikai igazgatója.

2024. szeptember 25. 11:09

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója is reagált arra, hogy Magyar Péter párttársa is elutasította a közmédia vitaműsorába való meghívást, illetve arra, hogy a Tisza Párt sajtóosztálya válaszában fenyegetést is küldött:

Nemsokára találkozunk a Kunigunda utcában. Vagy így, vagy úgy”

– fogalmaztak. 

Azóta Magyar Péter azt is bejelentette Facebook-oldalán, hogy október 5-én várja szimpatizánsait egy demonstrációra az MTVA székháza elé.

Erre a kormányfő politikai tanácsadója azt írta közösségi oldalán, hogy 

a hét vicce: Magyar Péter tüntetést szervez a közmédia elé”. 

Orbán Balázs azzal folytatta, „biztos tiltakozni akar, hogy hogyan merték őfelségét meghívni vitázni egy műsorba”.

„Ami elől alig tudott bátor Sir Robin módjára elgaloppozott. Csúnya közmédia!” – zárta gondolatait a politikai igazgató, aki a Gyalog Galopp című klasszisból.

A vonatkozó videót alább tekintheti meg:

 

Már negyedik alkalommal utasítják vissza az MTVA megkeresését

Emlékezetes, azzal, hogy Gerzsenyi Gabriella, a Tisza Párt EP-képviselője sem ül le Dömötör Csabával vitázni az M1 és a hirado.hu vitaműsorában, a 48 percben már a negyedik alkalommal utasítják vissza a köztévé ajánlatát.

Történik mindez annak ellenére, hogy Magyar mióta kilépett a közélet színpadára, mindig azt szajkózta, vitázni szeretne, lehetőleg a közmédiában. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. szeptember 25. 13:04 Szerkesztve
skywalker-bp 2024. szeptember 25. 11:12 Mondod : « Pétert nem ilyen fából faragták.” Tényleg nem. A poloskát a Soros-rancson összesöpört hulladékból nevelte ki a CIA. Te, meg a követői viszont abból a fosból vagytok, amit a poloska olyan bőkezűen fos a nadrágjába. Ami a közTV-t illeti. Ott már bohóckodtak más hülyék is, emlékszer az Ágicára, meg a Bagónéra, meg a Varjúra ? Meg a hadházira, meg a Kábul kurvájára ? Mind a kukában már
iphone-13
2024. szeptember 25. 12:48
pedopeti egy hazudozó, rabló, szemétláda féreg
Hohokam
2024. szeptember 25. 12:43
Degenerált barom. Hogy bírta elviselni ezt a semmirekellő arrogáns pöcsöt Varga Judit, ezt fel nem foghatom...
chief Bromden
2024. szeptember 25. 12:39
Vitázni nem szabad vele. Sem. Orbitális hazugságokkal bombázná a másik felet. Mint anno Ferkó, 2006 után sorban derültek ki hazugságai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!