Nem mondja meg Karácsony, mi alapján osztott szét 200 millió forint prémiumot az embereinek

2024. szeptember 14. 11:26

Hallgat Karácsony, mint a sír.

2024. szeptember 14. 11:26

Fotó: Mandiner / Földházi Árpád

Milyen dokumentumok, milyen teljesített célkitűzések alapján kaptak 200 millió forint prémiumot a fővárosi cégvezetők Karácsony Gergelytől júliusban? – tette fel a kérdést Vitézy Dávid a Facebook-oldalán. Mint fogalmazott a volt főpolgármesterjelölt, két hónapja nem tudjuk a választ, pedig már július közepén kérte, hogy „az összes ma jutalmazott cégvezető feladatkiírását és a teljesítési igazolást az alátámasztó dokumentumokkal együtt hozza nyilvánosságra” a főpolgármester. 

Ezt is ajánljuk a témában

Karácsony azóta nem tette ezt meg.

Megjegyezte Vitézy, „önmagában azzal nincs baj, ha a bérük egy részét csak akkor kapják meg a cégvezetők, ha többletteljesítményt nyújtanak, és egy nem magától értetődően elérhető célt, feladatot teljesítenek, eredménymutatót elérnek. Azonban egy évvel korábban is kiderült végül: 

a BKV vezérigazgatójának célkitűzéseit csak decemberben fogadták el, és úgy tűztek ki célokat számára, hogy azokat addigra már rég teljesítette

 – ez a gyakorlat pedig már nem teljesítménybérezés. Vajon történt ilyesmi idén is? Nem tudjuk, hisz a dokumentumok titkosak.”

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tier31750
2024. szeptember 14. 15:02
Soha nem fogom megérteni, hogy milyen 'ember' az, aki erre szavazott. Egy irritáló, hazug szivárványgeci.
Krupp Skya
2024. szeptember 14. 14:31 Szerkesztve
Mialapján, mi alapján? Szimpátia alapján. Ez is kommunista, ez is bolsevik ,ez meg ÁVH-s mindegyiknek rajta volt a lapján. Kurva hamar elfogy ám a kétszáz millió.
llnnhegyi
2024. szeptember 14. 12:38
Karácsony Gergely megroggyant főpolgármester: Leszarom az ellenvéleményeket! Eddig bejött, győztem!
llnnhegyi
2024. szeptember 14. 12:36
A szép komenista és SZDSZ fejük miatt! Imádom őket, jelentette ki Karácsony Gergely megroggyant főpolgármester!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!