Nekünk putyinizmus és feudálfasizmus kell szigorúan az adófizetők pénzéből

2024. szeptember 15. 07:05

A marxista Gulyás Marciéknek 416 milliót adományozott 37 ezer ember.

2024. szeptember 15. 07:05
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Nyitókép forrása: A Partizán Youtube-oldala

„Nekünk tényleg kommunizmus kell? – teszi fel a kérdést a PestiSrácok munkatársa, mert a NAV kimutatása szerint a marxista Gulyás Marciéknek 416 milliót adományozott 37 ezer ember. Ahelyett, hogy a gyermekkórház, a mentőszolgálat, vagy az állatmentők kapták volna ezt a pénzt, és ez elképesztő és felháborító.

Nem, nekünk nem kell kommunizmus.

Nekünk putyinizmus és feudálfasizmus kell, és nem adományokból, hanem szigorúan az adófizetők pénzéből, és nem rongyos 416 milka, hanem sok-sok milliárd, lerohasztva nemcsak a gyermekkórházat, de az egész egészségügyet. És nem beszélgetős-elemzős műsorokra, hanem véreshabzószájú propagandára.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Szabó Gergő

PestiSrácok

Idézőjel

A marxista Gulyás Marciék, akik 416 millió forintot kaptak közel 37 ezer felajánlótól.

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
faladjaamasikat
2024. szeptember 16. 22:20 Szerkesztve
Ki a fasz ez a kecskebaszó gyászhuszár, ez a napszemüveges köcsög? Biztosa ezt is a szovjet akadémián képezték ki, olyan magabiztos liberálfasiszta, komcsi kurva anyától, bolsevik ÁVH-s apától! Basszál lóval, ötször fődön!
Karvaly
2024. szeptember 16. 11:32
Farkas Márton is abban a fantáziavilágban él, hogy albán mértékű befizetésekből svájci magánklinikák szintjét lehet finanszírozni. Ugyan még soha nem tudták megmutatni, hogyan kellene ezt csinálni, de szorgalmasan kampányolnak vele.
verkez
2024. szeptember 16. 08:16
Mit akarsz az Uniótól? Egy kibaszott óraátállítás megszüntetést nem tudnak véghezvinni! Ezek lennének, akik kezelik a globális problémákat?
Jose
2024. szeptember 15. 19:28
Csak az nem stimmel, hogy le van rohasztva. Nincs tökéletes állapotban, az igaz. És lehetne jobb is. De a világon összesen nincs annyi pénz az eüben, amennyiből meg lehetne csinálni egy nagyobbacska országban tökéletesre, hogy mindenki mindig 5 perc alatt a legjobb ellátást kapja ingyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!