Motorcsónakon szelte át Budapestet Orbán Viktor

2024. szeptember 21. 11:41

A töltések mindenhol bírják a nyomást, a helyenként előforduló buzgárokat sikeresen kezelik.

2024. szeptember 21. 11:41

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Budapesten ellenőrizte a dunai árvízvédelmi munkát szombaton Orbán Viktor miniszterelnök Szentkirályi Alexandra frakcióvezetővel közösen – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. Mivel a fővárosban szombaton zajlik az árvíz – hosszan elnyúló – tetőzése, a miniszterelnök reggel a belvárosi védművek állapotát ellenőrizte a belügyminiszterrel és a honvédelmi miniszterrel közösen.

Az operatív törzs ülése után pedig motorcsónakon több budapesti védekezési helyszínt is felkeresett Terdik Tamás budapesti rendőrkapitánnyal és Szentkirályi Alexandrával, a Fidesz fővárosi frakcióvezetőjével.

A területen dolgozó vízügyesek jelentése szerint a töltések mindenhol bírják a nyomást, a helyenként előforduló buzgárokat sikeresen kezelik. Az árvízi védekezés nyugodtan és hatékonyan folyik Budapesten.

Ezt is ajánljuk a témában

(MTI)

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 21. 13:22
🍓 ️ ­É­­r­­t­­é­­­k­­­e­l­d­­ ­­­a­­ ­­­s­­­z­­­e­x­i­­ ­­p­­­u­­n­­c­­i­­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­𝐍
llnnhegyi
2024. szeptember 21. 13:21
dr miniszterelnök átszelte a Dunát! ====== Magyar Rácuppanós Péter a TISZA párt őrjöngő elnöke egy Tiszarottyi szigeten rekedt! Szigeti nőkkel enyeleg.
de France
2024. szeptember 21. 13:05
Hiába keresem a cikkeket arról, hogy egy vízügyi felelős vagy a miniszterelnök meglátogat árvíz sújtotta településeket vagy embereket. Ez egyszerűen hihetetlen, ami megy, jelentéktelen dolgok vannak felfújva amíg fontos dolgokról biztosítás, kárrendezés, a területek természetes csapás kategóriába sorolása, ivóvíz, élelem szállítása az izolált helyekre...nem számít. Ehelyett: Orbán Viktor : Gátra fel ! Orbán Viktor motorcsónakkal szelte át Budapestet Így irányította védekezést Orbán Viktor Orbán Viktor az árvízről : még öt nehéz napot kell átvészelnünk... Egyetlen cikk se született azokról akik sokat vagy mindent elvesztettek az árvízben, senki nem interjúvolta meg őket, az áldozatok némák maradnak, de végül is így volt a Covid alatt is, míg az Operatív Törzs nyüzsgött és a levegőt tupírozta.
kunfia1
2024. szeptember 21. 13:04
Budapesten is fontoskodott az a pondró?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!