Menczer odaszúrt Magyarnak: „Bújj ki a mentelmi jogod mögül, és akkor el lehet dönteni, hogy amit csináltál az lopás vagy rablás?” (VIDEÓ)

2024. szeptember 30. 14:57

Polt Péter azt kérte az Európai Parlamenttől, hogy függesszék fel Magyar Péter mentelmi jogát.

2024. szeptember 30. 14:57
null

Nyitókép: Képernyőkép

Menczer Tamás a Facebook-oldalán reagált Magyar Péter minapi, egészen furcsa kijelentéseire a személye ellen felmerült lopás bűncselekményének vádjáról.

A mentelmi joga bújó Magyra Péter ugyanis egy felvétel tanulsága szerint arról beszélt, hogy amivel gyanúsítják az nem is „lopás”, hanem „rablás”. Magyar leszögezte, hogy „ha valaki valakitől elvesz egy telefont, tételezzük fel, kitépi a kezéből és bedobja a Dunába, az nem lopás, legfőbb ügyész úr, hanem rablás. Ha meg nem ez valósul meg, akkor garázdaság, de semmiképpen sem lopás”.

Menczer Tamás erre reagálva felszólította a Tisza Párt elnökét, hogy adja vissza a mandátumát, akkor majd kiderül, hogy melyik bűncselekményt követte el

Ha már ilyen nagy a mellény, akkor bújj ki a mentelmi jogod mögül, és akkor el lehet dönteni, hogy amit csináltál az lopás vagy rablás?

– monda a Fidesz kommunikáció igazgatója. Majd tovább kérdez: „Vagy megbeszélted a haveroddal, Manfred Weberrel, hogy úgysem adnak ki?

Nemrégiben Polt Péter azt kérte az Európai Parlamenttől, hogy függesszék fel Magyar Péter mentelmi jogát, hogy a képviselő ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt lefolyhasson a büntetőeljárás.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
guszti-18
2024. szeptember 30. 17:25
Mi van Peti, már megint foltos a gatya?
Csigorin
2024. szeptember 30. 16:55
speciel ebben igaza van, ez rablas lesz, de az meg sulyosabb. viszont az ugyeszseg ugy veli h a lopas az amit sziklaszilardan bizonyitani leeht, a rablashoz bizonyitani kell az eroszakos elemet, az aldozat ellenallasat. Kikapni vki kezebol mikor nem nez oda, az lopas. Kirantani mikor ellenall az rablas. Logikus kikerni lopassal amire minden bizonyitek megvan, aztan majd a targyalason kiderul h lehet e sulyosabbat bizonyitani.
orokkuruc-2
2024. szeptember 30. 16:39
Magyarország aranytartaléka a hosszú távú nemzet- és gazdaságstratégiai célokat figyelembe véve 94,5 tonnáról 110 tonnás rekordszintre nőtt – közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfőn az MTI-ve
2024. szeptember 30. 16:05 Szerkesztve
Rablás. Lopás az, amikor a tulaj tudta nélkül tulajdonítunk el valamit, a rablás, meg amikor erőszakkal vesszük el tőle az akarata ellenére. (A címben szereplő mondat felszólító mondat, szóval nem kérdőjel, hanem felkiáltó jel kell a végére.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!