Hoppá: A harmadik legnagyobb EP-pártcsaládból Manfred Weberhez fordultak Magyar Péter botrányos tettei miatt

2024. szeptember 29. 19:20

Már csak az a kérdés, hogy az Európai Néppárt vezetője mit lép.

2024. szeptember 29. 19:20

Nyitókép: Teknős Miklós / Magyar Nemzet

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti listájának vezetője egy rövid Facebook-videóban bejelentette:

Manfred Weberhez, az Európai Néppárt vezetőjéhez fordultak Magyar Péter ügyében.

Mint ismeretes, Magyar Pétert az ügyészség lopás bűncselekményével gyanúsítja, indítványozták, hogy a magyar politikus mentelmi jogát adja ki az Európai Parlament. A nyomozóhatóság tájékoztatása szerint Magyar Péter idén nyár elején egy budapesti klubban szórakozott, ahol mások mellett a sértett is mobiltelefonjával videóra vette őt. Miután Magyar és egyik társa észrevette, hogy a férfi felvételeket készít, szóváltásba keveredtek vele, ami után Magyar hirtelen mozdulattal kivette a sértett kezéből a telefont és azt zsebre tette. A telefont a sértett többszöri kérésére sem adta vissza, letagadta, hogy az nála lenne. Miután a szórakozóhelyet elhagyta, a Duna felé indult, őt többen, köztük a sértett, követték. A képviselő lesétált közvetlenül a vízpartra és a telefont szándékosan a Dunába ejtette. 

Viszont Magyar bejelentette, hogy hiába kampányolt a mentelmi jog eltörlése mellett, esze ágában sincs lemondani arról.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint Deutsch fogalmazott, „ezért most Manfred Weberhez fordulunk, hogy haladéktalanul nyilatkozzon, meg fogják-e védeni [...] Magyar Pétert, fenn fogják-e tartani teljesen szabálytalanul Magyar Péter mentelmi jogát?” 

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
freely
2024. szeptember 29. 21:10
Az összes bulvárt olvasó előbb-utóbb a Mandinernél fog kikötni. Ennél szórakoztatóbb lap nincs még egy. Akinek van kis humorérzéke, ezen röhög egész nap.
csapláros
2024. szeptember 29. 21:09
freely 2024. szeptember 29. 20:13 ..."Tényleg nagyon fosnak a fidesznyikek Magyar Pétertől. Már nem tudják kínjukban, hogy mit találjanak ki. Nem veszik észre, hogy mindenki röhög a vergődésükön."... Épp leszarjuk, hogy a Fidesz mit talál ki, vagy nem. Ha te UGYANAZT csinálod, mint a nadrágszíj dobáló, a nejét lehallgató, a neje karrierjét lenullázó, a családját ROBBANTÓ Poloskapeti, akkor te sem úszod meg szárazon, ilyen egyszerű. Csak remélni lehet, hogy vagy elviszi az ilyen genetikai hulladékot valamilyen kórság, vagy a hajléktalanok és a koldusok között végzi idős korára... Nemcsak a fidesznyikek pofája szakad le ennek a erkölcsi hullának az ámokfutásától.
sexykitty-5000098
2024. szeptember 29. 21:06
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­­­é­­k­­e­l­­d­­ ­­­a­­­ ­­s­z­e­­­x­­­i­ ­­­p­­u­n­­­c­i­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
Galsó Atya
2024. szeptember 29. 21:04
És akkor mi van? A ló benéz az ablakon, vagy mi van?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!