Lerántották a leplet Gyurcsányék felelősségrevonással szembeni „módszeréről”

2024. szeptember 03. 07:52

A módszer a „Demokratikus Koalíció háza táján mára mindennapossá vált” – írja Gajdics Ottó.

2024. szeptember 03. 07:52
DOBREV Klára; BARKÓCZI Balázs; KUNHALMI Ágnes; GYURCSÁNY Ferenc

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Gajdics Ottó a Magyar Nemzet hasábjain megjelent írásában rámutatott: észrevehető egy tudatos koncepció Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára kommunikációjában a magyar bíróságok kapcsán. Az újságíró szerint ugyanis az említett politikusok minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy saját magukat áldozatként, a bíróságot pedig „az elnyomó hatalom eszközeként” tüntessék fel.

„Minden gyurcsá­nyistát érintő ügyben – szerencsére mostanság egyre több van! – az a módszerük, hogy politikai megrendelés teljesítésével vádolják meg az eljáró hatóságokat, koncepciós eljárásokat emlegetnek, álságos szolidaritást hirdetnek a gyanúsítottakkal, és hősies ellenállásnak állítják be az igazságszolgáltatás lejáratását” – fogalmaz. 

„Azonban az ártatlanság vélelme senkit nem jogosít fel arra, hogy pártkatonáknak titulálja a nyomozóhatóság munkatársait vagy kétségbe vonja a bírák függetlenségét. A Demokratikus Koalíció háza táján mára viszont ez mindennapossá vált” – teszi hozzá Gajdics Ottó.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuperszig
2024. szeptember 03. 21:24
A DK-s potentátokat társtettesként kell kezelni.
atti64
2024. szeptember 03. 12:06
DÖGÖLJETEK MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reszelő Aladár
2024. szeptember 03. 11:32
Ők korruptozzák tele a világot, de amikor őket gyanusítják, akkor persze elnyomó a hatalom. Amikor egy fideszes gyenyót meszelnek el, akkor ugyan percekre megint független a bíróság, de jogállam ugyanúgy nincs, ahogy diktatúra van. Mert a doktatúra jellemzője, hogy a sajátjaira súlyt le, az ellenségeit pedig futni hagyja.
Pelso j.
2024. szeptember 03. 09:48
A gajdicsottó rámutatott........ a saját bagázsa mocskára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!