Így reagált Orbán Viktor az osztrák választási eredményekre

2024. szeptember 30. 10:00

A magyar kormányfő a közösségi oldalán gratulált az Osztrák Szabadságpárt sikeréhez.

2024. szeptember 30. 10:00

Nyitókép: TOBIAS STEINMAURER / APA / AFP

„Újabb győzelem a Patrióták számára” – ezt írta a tegnapi osztrák választások kapcsán Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök szerint ez történelmi siker Ausztriában.

Gratulálunk Herbert Kicklnek!

– közölte a magyar miniszterelnök az X-oldalán.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2024. szeptember 30. 13:16
Most ezzel szavazással, márminthogy marad ami volt, nincs 50%+1, tettek maguk alá egy kisebb sámlit. Nem, nem úgy értem, hogy kisebb gazdaság, úgy értem, hogy ugyanolyan kötélhossz esetén kisebb sámli. Nagyobb fojtogató (gyengébbeknek folytogató) érzés.
tizennyolcfok
2024. szeptember 30. 12:25
meglátjuk, hogy orbánék szeretnek-e ki legújabb osztrák széljobber liblingjeikből, mint meloni esetében, vagy egy fej saláta fonnyad-e el előbb...
auditorium
2024. szeptember 30. 12:24 Szerkesztve
Mindenki gratulàl, de úgy néz ki, a többi párt nem akar az FPÖ-vel koaliciót(sie wollen nicht koalieren). Maradnak a kevesebb szavazatot kapott pártok: Néppárt, Szoc.dem. akik esetleg a Zöldek helyett a Liberálisokat veszik be. Az EU a Néppártl NEM ismer önkritikát, nem látja be, hogy a radikalizálódás oka a hezitáló, időhúzó, döntésképtelen hűbéres függés az USA-tól.
Lajoss
2024. szeptember 30. 12:19
Haider emléke velünk van…😂😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!