Hont András reagált Schiffer kimaradására az Ötből: „Politikai hajbakapást keresni fölösleges”

2024. szeptember 10. 17:48

A publicista ugyanakkor hozzátette: „Néha a dolgok egyszerűbbek, mint gondolnánk, és nem minden konfliktus politikai, lehet személyes is”.

2024. szeptember 10. 17:48

Nyitókép: képernyőfelvétel 

Korábban a Mandiner is megírta, hogy ideiglenesen leállt az ATV Öt című műsora. Ezzel kapcsolatban később a csatorna vezérigazgatója az Indexnek elárulta: „A sajtóban valóban nagyon sok téves információ jelent meg a műsorral kapcsolatban, de mi sosem kommunikáltunk olyat, hogy megszűnne. A halasztás körülményeiről névtelen források elbeszélései alapján megjelent hatásvadász információk sem feleltek meg a valóságnak. Az az igazság, hogy a teljes őszi műsorstruktúránkat eltoltuk egy hónappal, nem csak az Ötöt, hanem például a Csattot is.”

Ezt is ajánljuk a témában

Németh S. Szilárd elárulta azt is, hogy a műsor szereplőivel kapcsolatban csak nyolcvan százalékban marad a korábbi felállás:

Tehát Hont András, Ceglédi Zoltán, Konok Péter és Vogyerák Anikó is visszatér a műsorba, Schiffer András helyét viszont más veszi át.

Az ő megtalálása még folyamatban van, konkrét tárgyalásban vagyunk, de hamarosan az ötödik Öt-tagot is bejelentjük, a hónap végén ugyanis már műsort gyártunk velük” – mondta el a vezérigazgató.

A döntés nyomán a „kommentszekciókban fellépő zűrzavart” most Hont András próbálta eloszlatni, aki a többi között kijelentette: 

köztünk, ötünkön (hatunkon, hetünkön, többünkön) belül politikai hajbakapást keresni fölösleges”

Ezt is ajánljuk a témában

Hont hozzátette: „Azt nem tudhatom, hogy András pontosan kivel mit beszélt, nem nagyon érdekel, hogy mit mondanak rólam a hátam mögött. Mondjuk, az se, hogy nyilvánosan. (Alapvetően nem érdekel más, mint Kant, a pörkölt és a p*na, noha az alliteráció miatt Platónt kellett volna írnom, de akkor meg nem vagyok őszinte, bár így sem, mert még egy csomó minden érdekel, például a Vasas és a gyerekeim). Néha a dolgok egyszerűbbek, mint gondolnánk, és nem minden konfliktus politikai, lehet személyes is. Igaz, azt meg gyakran átszínezi a politika.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinator-0
2024. szeptember 11. 00:05
ez az öt szerencsétlen eddig is rohadt unalmas és belterjes volt, csatorna váltáskor kerültek néha képbe és kb. 1 perc után léptem tovább ... se szellem, se ész, se humor ... a lerobbant konok meg kész tragédia, andriska meg bugyutácska ...
southwind-2
2024. szeptember 10. 23:32
öt volt , béke poraira
southwind-2
2024. szeptember 10. 23:29
én is néztem, én magam konokot hagytam volna ki, de már mindegy beleszartak a tányérba (Szöllősi Györgyi most a főnök?) úgyhogy én szerintem én már nem nézem...így már túl büüüüdös
kar-6-alom
2024. szeptember 10. 19:58
Bár mindig vártam és néztem az ÖT-öt, kicsit csalódás, hogy a többiek nem álltak ki Schiffer András mellett. Ő felvállalta a konfliktust őszintén beszámolva a történtekről (arról is, hogy Hontot és Ceglédit ki akarták dobni nem csak a műsorból, de az ATV-ből is) és elvi kérdést csinált a szerepléséből (nekem szimpatikus módon), a többiek pedig érzéketlenül, sőt flegmán vették tudomásul, hogy az egyik társukat kiutálták onnan, csupán az igazmondása miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!