Nem elég a német pofon: Hont András is bevitt egy gyomrost a magyar szurkolóknak

2024. szeptember 08. 12:07

Nem finomkodott az újságíró.

2024. szeptember 08. 12:07

Nyitókép: Képernyőfotó

Szoboszlai Dominik vasárnap délelőtt az Instagram-oldalán üzent a magyar szurkolóknak, miután a válogatott 5-0-ás vereséget szenvedett a németektől.

Nekem még a 0-5 is belefér, ha megígérik, hogy a megújulás jegyében a meccsek előtt, alatt és után soha többé nem énekelnek Soho Partyt.

Az tényleg nagy előrelépés volna”írta közösségi oldalán Hont András.

Schiffer András is az együttes dalára utalva reagált a fájdalmas vereségre.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SABOTAGE
2024. szeptember 09. 21:00
A pedofideszes patkányok túlértékelik a magyar válogatottat, pedig csak sportnak kell tekinteni!!! Itt a propaganda nem működik, mint a fideszbirkáknál!!!
Osztap_Bender
2024. szeptember 09. 17:48
>>>>>>>>>>>>>>>>>nurszultan<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Ezt mondod: " ez a piemonti csávó a lelkét is adja, de ez sajnos ebben az átkozott proli közegben nem elég." Nos ugye tudod, hogy a foci a prolik sportja volt mindig. Puskásék mindannyian a prolik közül jöttek, egyikük sem a kutyabőrősök társaságából. Később is csak néhány doktor, mint például a Vasas válogatott balhátvédje, Sárosi László volt orvos és Fenyvesi Máté, a hat gyerekes családból származó válogatott FTC szélső volt állatorvos.
Joska1
2024. szeptember 09. 08:07
Hont, Schiffer,a két mocsok szarkeverö.
balbako_
2024. szeptember 09. 06:10
Sportban ez előfordulhat. Kérdés, hogy levonják-e a következtetést és megszívlelik-e Kemény Dénes szavait, hogy a győzelemhez nem elég a fürdőgatyát a vízbe dobni, azért keményen meg kell küzdeni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!