Négy szóban foglalta össze Schiffer András a magyar válogatott legutóbbi mérkőzését

2024. szeptember 07. 22:53

Egy legendássá vált szlogent változtatott meg az ügyvéd.

2024. szeptember 07. 22:53

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

A Mandiner is beszámolt róla, hogy Németország ellen kikapott Magyarország a Nemzetek Ligája szombati mérkőzésén, a meccs eredménye 5-0 lett. A mérkőzésről szóló cikkünk ide kattintva olvasható.

Ezt is ajánljuk a témában

A lesújtó eredményt Schiffer András négy szóban értékelte.

Az éjjel véget ért”

– írta az ügyvéd közösségi oldalán.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Izé 73
2024. szeptember 08. 14:23
Hamár így jártunk, igazán elfelejthetnénk ez a szar-szutyok "az éjjel soha nem érhet véget" slàgert. Szar, kínos, semmiről sem szóló szekunder szégyent generáló hígfos, a magyar könnyűzene legsötétebb időszakát idéző, méltán elfelejtendő szám. Fogalmam sincs melyik kretén tudta előkapni a semmiből. A vereség apropóján kereshetnénk valami mást is.
kizokkentido
2024. szeptember 08. 14:08
Én egy négybetűs szóban fogalmaznám meg..
nebulo15
2024. szeptember 08. 11:50
"Elvtársak, ami nem megy ,azt ne erőltessük !" állítólag mondta Lenin, meg jómagam is ha a magyar fociról van szó, és erre válaszolt Sztálin, "De azért csak próbáljuk meg........" Valahogy Orbán is elköveti ugyanazt a hibát a magyar foci vonatkozásában mint az öreg grúz... Ezerrel kényeztetik a kétballábas bandát, a modern fociról nulla elképzeléssel bíró edzői kar mellett nem születnek tehetségek, létrehozhatnak akár 1000 foci akadémiát is az eredmény akkor is olyan lesz mint tegnap, kidobott pénz az egész....
sordenara
2024. szeptember 08. 10:57
Libsik, értékeljétek Kitty szexi punciját!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!