Nekiestek a szurkolók a válogatottnak, habzó szájjal szidják Szoboszlaiékat

2024. szeptember 08. 14:12

Rengetegen szabadulnának a bosnyákok elleni meccsre szóló jegyüktől.

2024. szeptember 08. 14:12

Fotó: Facebook/MLSZ

Ahogy arról beszámoltunk, sokkoló vereséget szenvedett el Düsseldorfban a magyar labdarúgó-válogatott a németektől. Nemzeti csapatunk ötgólos betlije fájó mélypontot jelent a Nemzetek Ligája-sorozat nyitányán: a Rossi-korszakban korábban még egyszer sem kapott öt gólt a válogatott – ilyenre a 2013-as, emlékezetes holland–magyar (8–1) óta nem volt példa.

Ezt is ajánljuk a témában

Kétségtelen tény: az elmúlt időszakban elkényeztette a szurkolókat a válogatott, éppen ezért nehéz megemészteni az évtizedes pofont. A szurkolóknak sem igazán sikerül, a különböző internetes csoportokban tömegesen kínálják eladásra a keddi, bosnyákok elleni találkozóra szóló belépőjegyeiket, a közösségi médiafelületeken pedig előszeretettel ócsárolják a korábban oly sok szép sikert elért kedvenceket.

Gyorsan változik a szurkoló csapathoz való hozzáállása, jól mutatják ezt a kommentek is, rengetegen estek neki a gárdának, gyűjtésünkben igyekeztünk a nyomdafestéket tűrő hozzászólások közül válogatni.

Ezt is ajánljuk a témában

Hiába nagy kedvenc, még a Liverpoolban szereplő magyar csapatkapitány, Szoboszlai Dominik is célkeresztbe került.

„Hónapok óta nincs kockázat a játékodban, rengeteget futsz, ez rendben van, de 90 százalékban lepasszolod, aki melletted áll 5 méterre. Ez a Liverpoolban is kevés, de ott még van néhány szupersztár, majd ők megoldják.

De a válogatottban többet kell vállalnod, nem viheti a csapatot egyedül a vállán Sallai, aki a válogatott legjobbja.

Muszáj megpróbálni a kockázatosabb passzokat, maximum romlik a statisztikád. De nem csak Dárdai Mártontól kell várni a hosszú keresztlabdákat. Te vagy a vezér, ez felelősséggel és nagyobb kockázatvállalással jár. A bosnyákok ellen tedd oda magad!” – írta egy higgadtabb rajongó, ám volt kritikusabb szurkoló is.

„Örültem volna, ha a kamerák elé állsz a »nehéz pillanatokban«. Ez is ugyan olyan fontos egy vezér szempontjából, mint amikor megy a szekér és őszintén lehet a riporterre mosolyogni. Csak a vakok nem látták, hogy felfelé lógtál ki a csapatból, de

a jellemhez a kudarcba való beleállás is hozzátartozik és ezzel kapcsolatban, ezek szerint, még van hova fejlődnöd az elődeidhez képest”

– tette hozzá egy másik kommentelő.

Akadt olyan netes hozzászóló, aki nem válogatta meg a szavait, más pedig Dzsudzsákékat hozta fel pozitív példaként. Íme, néhány hozzászólás Szoboszlai Instagram-posztja alól:

„Azért meccs után pár mondatban lehetett volna reagálni, esetleg elnézést kérni a mutatott teljesítményért a kamerák előtt”

„Egy f*s voltál tegnap… és, hogy utána elbújtál a nyilatkozat elől... na, az a vicc… »kapitány«”

„Dzsudzsák az arab, a pénzéhes egy andorrai vereség után egyből kiállt és nyilatkozott. Ő bármennyire is eladta magát, a válogatottban szívből játszott, igen szívből, amit rajtatok nem látni az utóbbi időszakban!”

Ezt is ajánljuk a témában

Bármennyire is fájó volt látni, mennyire széteső volt a mieink játéka a második félidőben, sok időnk nincs nyalogatni a sebeket, jön a következő feladat, egyúttal itt a lehetőség a javításra.

A Puskás Arénában Bosznia-Hercegovina válogatottja lesz a keddi ellenfél.

A szurkolók nagy része természetesen támogatásáról biztosítja a mieinket, és a helyszínen szurkol a nemzeti csapatnak. Ahogy az rendjén is van!

„Kedden megyünk szurkolni a Puskásba. Mindent bele! Ilyenkor is ugyanazokat a válogatott játékosokat kell támogatni, akik elverték az angolokat! Fel a fejjel!” – hangsúlyozta egy kitartó és hűséges szurkoló.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 218 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
benedek77
2024. szeptember 09. 11:47
Valamelyik nercsicska árulja már el nekem, milyen szép sikereket ért el a közelmúltban a magyar fuciválogatott? Mert, hogy mindig erre hivatkoztok. Arra gondoltok ilyenkor, hogy kijutott egy bővített létszámú eb-re vigaszágon? A magyar válogatott kb ugyanolyan fos mint volt csak most már 20x annyi közpénzt költünk rá. Vb-n nem járt, semmit sem nyer max 1-1 meccset, honosításokra kényszerül stbstb. Jaj nercsicskák nektek tényleg az egész életetek egy nagy szopás…
madárinfluencer
2024. szeptember 09. 10:02
Ez a történet hasonló a Mezey korszakot lezáró, oroszok elleni meccsre a mexikói VB-n. Annak a csapatnak előzetesen olyan jó eredményei voltak, hogy szinte titkos favoritként tekintettek a magyar csapatra és akkor jött a nagy összeomlás. Olykor egy-egy jó edző irányításával el lehet érni olyan eredményeket, amely a játékosok képességéből nem következik feltétlenül, de ezt az állapotot csak ideig-óráig lehet fenntartani.
faramuci
2024. szeptember 09. 09:44
Ez nem vereség. A vereség kb 3-0-ig tart. Megk@rták őket,mert hagyták .....ennyi
OrangeOrder
2024. szeptember 09. 09:28
Sok csíra divat... ezek úgy látom, nem jártak a 90-es években meccsre :)) meg amúgy is, milyen szurkoló az ilyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!