Bejelentette az ATV vezérigazgatója: visszatér az Öt, de Schiffer András kimarad

2024. szeptember 09. 15:47

Németh S. Szilárd beszélt a részletekről.

2024. szeptember 09. 15:47

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Mint a Mandiner olvasói emlékezhetnek: a Media1 portál szúrta ki, hogy az eredetileg augusztus 26-án, 21:55-re beharangozott ÖT című vitaműsor Konok Péter történész, Schiffer András ügyvéd, Ceglédi Zoltán politikai elemző és Hont András újságíró közreműködésével egyelőre mégsem tér vissza az ATV képernyőjére, sőt még a műsorújságban sem lelhető fel.

Többek között ezzel kapcsolatban Németh S. Szilárddal, az ATV vezérigazgatójával készített interjút az Index, aki elárulta, hogy az elmúlt időszakban azért döntöttek úgy akkor, hogy több szórakoztató tartalmat készítenek, mert a közéleti tartalmak iránti érdeklődés némileg visszaesett. „Ez azóta jelentősen megváltozott, a nézők elkezdtek újra híreket fogyasztani. Azonban az intelligens szórakozást is igénylik, ezért is indul októbertől újra a Géniusz, és lesz egy új talkshow a csatornán Kadarkai Endrével, melynek címe A Nagy Dilemma” – mondta.

Az ÖT című vitaműsor kérdése

„A sajtóban valóban nagyon sok téves információ jelent meg a műsorral kapcsolatban, de mi sosem kommunikáltunk olyat, hogy megszűnne. A halasztás körülményeiről névtelen források elbeszélései alapján megjelent hatásvadász információk sem feleltek meg a valóságnak. Az az igazság, hogy a teljes őszi műsorstruktúránkat eltoltuk egy hónappal, nem csak az Ötöt, hanem például a Csattot is. Az elmúlt időszakban azt igyekeztük végiggondolni, hogy milyen gyártási folyamatokkal tudjuk megújítani ezeket a műsorokat,

és úgy döntöttünk, hogy az Öt című műsorunk hosszabb gyártási idővel, nagyobb utómunkával folytatódhat a jövőben”

– mondta Németh S. Szilárd, majd később elárulta, hogy „nyolcvan százalékban marad a korábbi felállás, tehát Hont András, Ceglédi Zoltán, Konok Péter és Vogyerák Anikó is visszatér a műsorba, Schiffer András helyét viszont más veszi át. Az ő megtalálása még folyamatban van, konkrét tárgyalásban vagyunk, de hamarosan az ötödik Öt-tagot is bejelentjük, a hónap végén ugyanis már műsort gyártunk velük”.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
btete757
2024. szeptember 10. 19:48
Egy fontos szempont van olyan ülhet be Schiffer helyére aki Magyar Péter minden lépésébe bele tud kötni és ebben még Hontot is tudja überelni.
ornagyornagy
2024. szeptember 10. 09:07
Jobb lenne azt a tökkelütött Konokot kihagyni, a zavaros szélsőbalos-punk zagyvalék, ami időnként kijön a hígítóval átmosott, történésznek hazudott (egy történelem tanári diploma még nem történész!) hajléktalanforma fejéből, nem igazán bírt érdekelni.
Dixtroy
2024. szeptember 09. 21:32
Az egy ilyen halálhely, onnan zuttyant ki puzsőr, vona, az a bőrkabátos majom, s most schiffer is. Az a hely az ostoba naív helye. Konok az ostoba cinikus, Czeglédi, az okos cinikus, Hont meg az okos naív. Az ostoba naívok két irányból örlődnek fel.
DeGar
2024. szeptember 09. 21:28
Remélem, hogy nem arról van szó, hogy Schiffert kirakták a műsorból, és Honték hajlandóak nélküle is tovább készíteni a műsort, hanem Schiffer nem hajlandó tovább csinálni azt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!