Gyurcsány nem állt le: a folyosón is folytatta a hazaárulózást (VIDEÓ)

2024. szeptember 30. 15:49

A DK elnöke szerint Kövér László „nem bírta a kritikát” és „bumfordi módon viselkedett”.

2024. szeptember 30. 15:49

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

Ahogy arról korábban beszámoltunk, megvolt a 2024. évi őszi parlamenti ülésszak első csörtéje. Gyurcsány Ferenctől, a DK vezetőjétől Kövér László házelnök azután vonta meg a szót, miután hazaárulónak nevezte Orbán Viktort és kormányát, és gondolatmenetét többszöri felszólítás ellenére sem hagyta abba.

Kint is folytatódott a „hazaárulózás”

Az ellenzéki politikus ezt követően elhagyta a plenáris üléstermet, és a Parlament folyosóján fejezte be mondandóját. A közel hétperces videóhoz kísérőszövegként többek között azt írta, hogy Kövér házelnök „nem bírta a kritikát”, és „bumfordi módon viselkedett”.

Ebben a felvételben ismét azt hangoztatta, hogy „az elmúlt 15 évben a magyar kormány Oroszország oldalára állt”. Több példát is hozott a Gazprommal kötött együttműködéstől kezdve, a Paks 2 beruházáson át a regnáló kabinet háborús politikájáig. Gyurcsány Ferenc valamivel később kijelentette, hogy „megadták magukat az oroszoknak végleg”.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

 

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Srptk
2024. szeptember 30. 19:28
Ez a selejt kamera érzékeny, csak szóljon már neki valaki, hogy az ipari!
sexykitty-5000099
2024. szeptember 30. 19:11
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­­é­k­e­l­­d­­­ ­a­­­ ­­­s­­z­­­e­x­i­­­ ­­p­­u­­n­c­­i­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
DE JÓ
2024. szeptember 30. 19:09
:DDD Elölről elmondta az egészet újra... Nagyon meg akar felelni az elvásárásoknak. Szerintem meg akarta mutatni, hogyan kell igazán belekapaszkodni az aktuálisan kijelölt támadási pontba, meg, hogy tud ő még teljesíteni, ha kell. :DDD Hátha így lekerül Pressman selejtezési listájáról... :DDD Szánalmas végjáték.
nnjohn
2024. szeptember 30. 19:06
Ferkó már minden maradék eszét elitta. Hisztériája azért egyre elszántabb, mert végeláthatatlan szinten zsugorodik a pártja mindazok ellenére, hogy gyakorlatilag ő volt a TISZA megjelenéséig az AMŐBApárt, ami minden más ellenzéki kispárt bekebelezésébe kezdett. És a kormánykerék meg fényévekre száguld el tőle....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!