Gyurcsány Ferenc ajánlotta Draskovics Tibort a BKK élére

2024. szeptember 26. 05:43

A fővárosi cégvezetői és igazgatósági helyekre kiírt aktuális pályázat számos ponton sajnos a legkevésbé sem transzparens.

2024. szeptember 26. 05:43
Vitézy Dávid
Vitézy Dávid
Facebook

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

„Egy régi történetet tett ma tisztába Gyurcsány Ferenc, valószínűleg akaratán kívül. Talán emlékszik mindenki, hogy a tavaszi főpolgármesteri kampányban gyakran vetette a szememre Karácsony Gergely azt a történetet, hogy 2019-ben az ő megválasztása után csak rajtam múlt, hogy nem lettem a BKK vezetője. A DK elnöke ehhez képest ma a fővárosi vezetőket védő videósorozatában büszkén vallotta be: ő ajánlotta a BKK élére az új vezetőt 2019-ben, Draskovics Tibor személyében. 

Legalább tisztázódott ez is, már ha valaki eddig kételkedett volna ezügyben. Persze lehet mondani, hogy nincs ennek a történetnek ma már nagy jelentősége, de van: Draskovics mindmáig a BKK elnöke, Walter Katalin épp tegnap állt ki mellette a Partizánban teljes mellszélességgel. És mivel a fővárosi cégvezetői és igazgatósági helyekre kiírt aktuális pályázat számos ponton sajnos a legkevésbé sem transzparens, Gyurcsány Ferenc most azért forgatja sorban ezeket a videókat, hogy helyükön hagyja az embereit. 

Pedig a választók nem erre szavaztak, nem ezért küldték kisebbségbe a DK-MSZP-Párbeszéd triót a Fővárosi Közgyűlésben.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000092
2024. szeptember 26. 18:31
🍓 ️ ­É­r­­t­é­­­k­­e­l­d­ ­a­­ ­­­s­­z­­­e­­x­­i­­ ­p­­­u­n­­c­i­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
polárüveg
2024. szeptember 26. 18:21
A farkas a rókát ajánlotta a libaudvar felügyeletére. Libáknak meg k....s! Az idős Kádárt a Rajk halála kísértette. Bajnai miatt is meghaltak emberek.
hátakkor
2024. szeptember 26. 14:43
KaliFeli első nap még a cangával pr fotóztatta magát, mire bement a Városházára már tele volt Dobrevékkel.
Osztap_Bender
2024. szeptember 26. 13:43
A jó öreg Drazsé! Jó ez bádogosnak is, fogorvosnak is, de tolvajnak a legjobb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!