Szentkirályi Alexandra: Magyar Péter bevallotta, hogy létezik a szivárványkoalíció (VIDEÓ)

2024. szeptember 23. 17:45

A Fidesz budapesti frakcióvezetője szerint nem szabad, hogy a színfalak mögött döntsenek a főváros sorsáról.

2024. szeptember 23. 17:45
null

Nyitókép: Képernyőkép / Mandiner.hu

 

„Nem szabad, hogy a színfalak mögött döntsenek Budapest sorsáról” – mondta Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalára feltöltött videóban. 

Magyar Péter is kénytelen volt beismerni, hogy létezik a szivárványkoalíció”

– mondta Fidesz budapesti frakcióvezetője. Ahogy arról beszámoltunk, Magyar Péter Budapest főpolgármesterével, Karácsony Gergellyel, a Kutyapárt leendő XII. kerületi polgármesterével, Kovács Gergellyel és Vitézy Dávid főpolgármester-jelölttel is tárgyalt. Szentkirályi szerint nem szabad, hogy a színfalak mögött döntsenek Budapest sorsáról. A poltikus ezzel szemben úgy véli, „a fiúk csak a szereposztáson és a gázsin egyezkednek”. 

„Micsoda díszes társulat: Vitézy Dávid elárulja a szavazóit, akik bejuttatták; Karácsony kész lehasalni az új szövetségesnek, Magyar Péternek; Kovács Gergely pedig lement kutyába” – mondta Szentkirályi Alexandra a videóban. 

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2024. szeptember 23. 20:14
Eredeti gondolat semmi, csak a másolást lehet érezni.Azt viszont nagyon.Hogy szavazót nem fog hozni a Fidesznek az tuti.
csakegyittlako
2024. szeptember 23. 20:06
De most komolyan. Miért erőlködik ennyire ez a nő? Nem való politikusnak, nem is az, csak egy szajkó aki tolja amit mondanak neki. Miért nem megy haza, nevelgeti a gyerekeit, aztán kész. A propaganda helyett a hétvégi húslevesen kellene járjon az esze, nem a felnőttek dolgán.
machet
2024. szeptember 23. 20:02
Nem tudom,valahogy idegesítő ez a nő.Olyan műanyag jellegű.
sexykitty-5000088
2024. szeptember 23. 19:12
🍓 ️ ­­É­­­r­t­é­­­k­­e­l­­­d­­­ ­­a­ ­s­­­z­­e­­­x­i­ ­­­p­­­u­n­­­c­­­i­­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!