Gyurcsány Ferenc jól ír

2024. szeptember 08. 20:18

„A kereszt halála” című regényből megtudható, mit gondol világunk több fontos kérdésében valójában Gyurcsány Ferenc.

2024. szeptember 08. 20:18
Tarjányi Péter
Tarjányi Péter
Facebook

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

„Májusban találkoztam Gyurcsány Ferenccel…

Ebben nincs semmi meglepő hiszen biztonságpolitika kapcsán az elmúlt években többször beszéltünk. Azonban a téma most teljesen más volt. Nem Oroszország, nem Ukrajna vagy más válsággócok hanem egy regény, amit ő írt… Óvatos voltam, mert attól, hogy valaki kiváló szónok, tapasztalt »előadó« korántsem biztos nála az »írástudás«

A kézirat elolvasása után azonban kiderült Gyurcsány Ferenc jól ír. Tényleg. A regényt először elolvastam olvasóként, majd másodjára íróként, harmadjára a tartalom mögé látva világunk komoly dolgaira fogékony emberként. 

A könyv beszippantott, de ha egy mondatban kéne megfogalmaznom miért  ajánlom, az a bizonyos mondat így hangzana… A kereszt halála című regényt azért érdemes elolvasni, mert egy remek krimivel kikapcsolódhatunk egy hétvégén ha szeretjük a krimi” műfajt, DE!!!! - és itt a lényeg - azért is, mert megtudható belőle mit gondol világunk több fontos kérdésében valójában Gyurcsány Ferenc…”

Ezt is ajánljuk a témában

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kir2vik
2024. szeptember 10. 13:32
" Gyurcsány Ferenc jól ír" Na és? Hitler meg jól beszélt. Nem az a lényeg, hogyan, hanem hogy mit. Biztosan van olyan, akinek tetszik a hazudós szeszkazán egyre elhülyülőbb agymenése.
AGSTN75
2024. szeptember 10. 11:40
Megvárom ,míg Orbán beválogatja a nyári olvasmányok közé...:)
syphax
2024. szeptember 10. 05:45
Aki ilyen címmel ír bármit is, hogy "A kereszt..izé" AZ NEM IRHAT "JÓL". PONTOSABBAN: BÁRHOGYAN IRHAT, CSAK ÉPPEN "JÓL" NEM.....LEGINKÁBB ÚGY IR, HOGY AZ t.p.-nek tetszik. De 'attól hogy neki tetszik--meg még valsz.leg többeknek is tetszene--még messze nincs az "jól" megirva. MERT ILYEN CIMMEL CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG ROSSZUL LEHET BÁRMIT IS IRNI!!!
Gonella
2024. szeptember 09. 21:44
"A regényt először elolvastam olvasóként, majd másodjára íróként, harmadjára a tartalom mögé látva világunk komoly dolgaira fogékony emberként." - minimum tudathasadásos. legfurcsább, hogy: íróként! hasonló a hasonlóval kérkedik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!