Nem a baloldalról, de úgy tűnik, álnéven írt könyvet Gyurcsány Ferenc

2024. szeptember 03. 10:54

A DK elnökének sejtelmes Facebook-posztjai is úgy tűnik, a készülő regényhez kapcsolódtak.

2024. szeptember 03. 10:54
null

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Úgy tűnik, nem tévedtek azok, akik Gyurcsány Ferenc írói képességeit méltatták a DK elnökének elmúlt két év lírai hangvételű Facebook-posztjai után.

Most ugyanis kiderült: azok részletek voltak az exkormányfő készülő könyvéből, amelyet Gyurcsány a Kate Vargha néven jelentethet meg, értesült a Nap Híre. Az írói álnév utalás lehet Gyurcsány édesanyjának a nevére.

A mű címe is beszédes: A kereszt halála. A regény ajánlása egyébként így fejeződik be: „Ha eddig azt hitték, hogy ismerik a szerzőt, akkor most ki fog derülni, hogy mégsem.”

Gyurcsány Ferenc környezetéből egyelőre nem válaszoltak azokra a kérdésekre, amelyek arra vonatkoztak, hogy vajon politikához kapcsolódó regényről lesz szó, vagy egy személyesebb történetet mesél-e el a volt miniszterelnök, aki anno hírhedt őszödi beszédében megígérte: visszavonulása után ír majd „kibaszott jó könyveket a baloldalról”.

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. szeptember 06. 21:18
Az egyedüllét óráiban, miután kialudta a kómát, Gyurcsány így roskadozik bünei súlya alatt. A lázadozó bunkósággal kevert önvád lassacskán elveszi immáron a maradék eszét is. "Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
Dunhill67
2024. szeptember 03. 18:09
nem baj...álnéven sem érdekelnek az összefüggéstelen tőmondatai...
Skywalker_bp
2024. szeptember 03. 17:52
A bukott Gyurcsányt úgy tartja itt életben a Mandiner és a kormányzati kommunikáció, mint az LMBTQ-t. Azt hallottátok, hogy készül a tervezet a parlamenti küszöbb 3%-ra csökkentéséről, csak hogy Feri, Donáth Anna és Ungár Péter is versenyben maradhasson? Muhaha! Ennyire fél a Fidesz a Tiszától. Jól kipukkadt a lufi. 🤣🤣🤣💪🏻💪🏻💪🏻✌️✌️✌️🇭🇺🇭🇺🇭🇺
Szuperszig
2024. szeptember 03. 16:55
Rá kellene ereszteni egy plágium keresőt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!