Gulyás Márton nem tudta elhallgattatni a Partizánban Tölgyessy Pétert

2024. szeptember 07. 19:45

Kicsit kínos, kellemetlen volt a beszélgetés ezen része.

2024. szeptember 07. 19:45
Tölgyessy Péter
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Youtube

„A Partizánban Gulyás Márton Tölgyessy Péterrel beszélgetett. Az SZDSZ egykori elnöke elemezte a hazai és a nemzetközi politikai helyzetet. Gulyás igyekezett kontextusba helyezni a beszélgetést, azaz rögtön elmondta, hogy a júniusi választáson melyik párt hány szavazatott kapott és természetesen kiemelte, hogy arányaiban ez volt a Fidesz leggyengébb EP-szereplése. Tölgyesi nem hagyta magát és a következőket mondta a műsorvezető bánatára:

Szerintem két győztes van. Nehéz volna azt mondani, hogy a Fidesz nem győztes.

A többi európai kormánypárthoz képest irtózatosan jól szerepelt. Ez a 44 százalék egy álom volna. A német Szociáldemokrata Párt például 13 százalékot kapott, Macron pártja 15 százalékot. Ez egyfelől egy nagyon jó eredmény, egy máltai párt előzte meg csak őket.«

Amikor pedig Tölgyessy a választásokat elemezve úgy fogalmazott, hogy Magyar előretörésével »fej fej mellett van a két blokk«, Gulyás Márton szeme felragyogott, rá is kérdezett, hogy a Fidesz és a Tisza Párt? Tölgyessy azonban helyre tette, mert a két blokk alatt ő nem a Fideszt és a Tiszát, hanem a Fideszt és a rendszerváltást akarókat értette. Utóbbi szavazók megoszlanak a Tisza, a DK–MSZP–Párbeszéd szövetség és a többi, az Európai Parlamentbe nem bejutó párt között.

Kicsit kínos, kellemetlen volt a beszélgetés ezen része. Könnyen lehet, hogy Gulyás többet nem hívja be Tölgyessyt, mert nem úgy táncolt, ahogy ő fütyült.”

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gebsi1
2024. szeptember 08. 20:23
Tölgyessynek igaza van, én is ugyanezt mondom már évek óta. Az álbaloldalt és a libsiket nagyjából ugyanannyian támogatják mint az álnemzeti Fideszt. Egyet felejt el Tölgyessy, hogy van még egy Mi Hazánk párt is aki a nemzeti oldal képviselője.
Barna Kutya
2024. szeptember 08. 18:38
Tölgyesi elemzéseit érdemes meghallgatni.
Mátyás01
2024. szeptember 08. 18:31
A Mi hazánk gondolom szóba sem került, mintha nem létezne. Pedig egy 5-10% közötti eredményt szokott hozni, azért az sem rossz, pl a 13%-os német Szociáldemokrata Párthoz képest.
Aerion
2024. szeptember 08. 17:04
Lajoss Balázs,bizony a Partizánban szabadon lehet beszélni… -------------- Lófaszt, ha a tömeggyilkosokról elnevezett műsorban szabadon lehetne beszélni, a komunista faszráégónek leröpülne a kibaszott feje a nyakáróül. Haver. ITT lehet szabadon beszélni, ITT a mandineren, ahová a hozzád hasonló mocskos söpredék bármikor belebaszhatja a turháját. Legfeljebb beletöröljük a pofáját a köpedékébe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!