„Örülök, hogy kezded felismerni a probléma létezését és súlyát” – Vitézy teli erőből szállt bele Karácsonyba

2024. szeptember 07. 12:20

Üzent a főpolgármesternek a politikus.

2024. szeptember 07. 12:20

Nyitókép: BKK Facebook-oldala

 

Az első „érdemi” Közgyűlésen benyújtja a BKK-rendészet létrehozására vonatkozó javaslatát Vitézy Dávid – ezt a politkus jelentette be a Facebook-oldalán. 

Vitézy azt írta: reméli, a javaslatot Karácsony Gergely főpolgármester is támogatni fogja. 

A politikus arra reagált a közösségi oldalán, hogy a főpolgármester egy Facebook-posztban jelentette be, hogy „összehangolt fővárosi járatellenőrzési akció keretében kiemelten ellenőrizték a 4-es és a 6-os villamos teljes vonalát, annak megállóit és környezetét.” Karácsony Gergely hozzátette, az akció célja egyértelmű, „az utasok biztonságban érezzék magukat, és javuljon a közösségi közlekedés általános minősége”.

Vitézy Dávid azt írta, örül, hogy végre a főpolgármester is kezdi felismerni a probléma létezését és súlyát, annak ellenére, hogy a kampányban még tagadta annak létezését. 

Ugyanakkor azt javasolta Karácsonynak, hogy: „eseti, külön Facebook-posztot érdemlő razziák helyett az önkormányzati rendészeten belül hozzuk létre az év minden napján 24 órában működő, és nem korlátozott jogkörű, magán biztonsági őrökből, hanem hatósági személyekből álló BKK-rendészetet, mely gyorsan segítségére tud sietni az utasoknak és járművezetőknek, amikor és ahol kell.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
husika
2024. szeptember 07. 17:59
Pattog a zsebszex...majd pont a picsaszájú fog intézkedni?
patmore
2024. szeptember 07. 17:20
Nem megy nekem ez a bulvár-újmagyar: teli erőből? Az mi a retek?
Chekke-Faint
2024. szeptember 07. 14:02
Vitézy valójában saját magát akarja felszínen tartani. Csakhogy a legközelebbi időpont 20026 eddig ez nem fog menni.
herden100
2024. szeptember 07. 13:53
Ez a vitéz létezik, vagy valami mesterséges intelligencia generálja a szövegeit? 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!